8 Λέξεις: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Ιφιγένεια και Σπύρος

Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στον ΣΚΑΪ (8-11/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Ιφιγένεια και Σπύρος

Η επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις έχει μπει σε τελική τροχιά και αναμένεται να επικρατήσει αληθινός χαμός στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας (8-11/2) καθώς ο Σπύρος και η Ιφιγένεια βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Αυτά θα δούμε την επόμενη εβδομάδα (8-11/2) στις 8 Λέξεις

Δευτέρα 8/2 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 163

Η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Άκη. Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια και να προχωρήσει με την Αλκμήνη αλλά ο Οδυσσέας τού λέει να το ξανασκεφτεί.

Ο Μάρκος επιμένει ότι ο άντρας με τον οποίο έχει δεσμό η Αντριάνα είναι απατεώνας, αλλά εκείνη δεν πείθεται. Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά, καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα.

Ο Δημήτρης κι ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη κι ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία. Ο Βασίλης καταφέρνει να κλονίσει την απόφαση του Οδυσσέα στο να μην προχωρήσει με την επέμβαση. Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά.

Τρίτη 9/2 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 164

Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν άλλη μια νύχτα πάθους, μα εκείνη το αποδίδει σε στιγμή αδυναμίας κι επιμένει στον χωρισμό τους. Οι εντάσεις ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Ο Έκτορας αποφασίζει να έρθει σε επαφή με τον Βρανά και να καταγγείλει τα όσα έχει ανακαλύψει σε σχέση με το κύκλωμα των δολοφόνων.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης φαίνεται πως κρύβει ένα ένοχο μυστικό... Η Βικτώρια ξεκαθαρίζει στον Άκη πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα για τη μόλυνση που προκάλεσε το ναυτικό ατύχημα ενώ εκείνος είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει.

Ο Σίμος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Σμαράγδα κι αυτή τη φορά την πείθει ότι έχει αλλάξει. Ο Οδυσσέας, επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία της Έρσης, παίρνει μια γενναία απόφαση και δηλώνει στον Μάρκο πως θα προχωρήσει με την επέμβαση, απόφαση που δε θα του βγει σε καλό. Δείτε εδώ γιατί.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση

Τετάρτη 10/2- ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 165

Η απόφαση του Οδυσσέα, να κάνει την εγχείρηση για τα μάτια του, φέρνει χαρά σε όλους και ο ίδιος παραδέχεται στη Ναυσικά ότι το αποφάσισε για χάρη της Έρσης επειδή την έβλεπε στενοχωρημένη με τις αλλαγές που έρχονταν στη ζωή τους. Ο Κλήμης εξακολουθεί να παρακολουθεί με κάμερες και μικρόφωνα το σπίτι του Βάσιλα και είναι σε συνεχή επαφή με τον Έκτορα.

Ο Σίμος δίνει τελεσίγραφο στη Σμαράγδα να κόψει αμέσως επαφές με τον Αντώνη και της απαγορεύει να πάει μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Η Σμαράγδα, πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του, ανακοινώνει τελευταία στιγμή στον Αντώνη ότι δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί του, πράγμα που δεν του αρέσει καθόλου.

Ο Μιχαήλ, με μεγάλη ικανοποίηση, ακούει από τη Βικτώρια την απόφασή της να αγνοήσει τον Αρώνη και να πληρώσει τα πρόστιμα για την καταστροφή που προκάλεσε το πλοίο της. Μια πολύ περίεργη συνάντηση του Μάρκου με τον Δημήτρη εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Έκτορας κι ο Κλήμης ακούνε τους επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης να σχεδιάζουν τη δολοφονία της Κατερίνας Μαρόγλου.

Πέμπτη 11/2 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 166

Ο Έκτορας, μετά από αυτό που άκουσε, συναντιέται με τον Βρανά και του λέει ότι κινδυνεύει η ζωή της Κατερίνας Μαρόγλου. Ο Δημήτρης αρνείται να συνεργαστεί με τον Μάρκο και φεύγει από το σπίτι του κακήν κακώς. Στο μεταξύ, η Έλλη ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να παραιτηθεί από το φυτώριο για να αφοσιωθεί στη συγγραφική της καριέρα και τον κάνει έξαλλο με την επιπολαιότητά της.

Η Σμαράγδα λέει στον Σίμο ότι χώρισε με τον Αντώνη κι αυτός απαιτεί να διακόψει και τη συνεργασία μαζί του. Ο Άκης, όμως, καλεί τη Σμαράγδα στο γραφείο του και της λέει ότι η συνεργασία με τον Αντώνη θα συνεχιστεί, ο κόσμος να χαλάσει. Ο Σπύρος ενδίδει στον πειρασμό και κανονίζει δεύτερο ραντεβού με την οδοντίατρό του, την Αλκμήνη. Ο Δημήτρης ξανασκέφτεται την πρόταση του Μάρκου και ζητάει συνάντηση μαζί του. Ο Άκης πάει στο κανάλι και προσπαθεί να μπει στο γραφείο του Αιμίλιου, ο οποίος είναι μέσα εκείνη την ώρα και κάνει έρωτα με την Ελισάβετ.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram