Elif: Ο Ταρίκ βάζει να σκοτώσουν την Ματσιντέ

Τα δηλητηριώδης χάπια που θα της προκαλέσουν καρδιακή προσβολή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Ο Ταρίκ βάζει να σκοτώσουν την Ματσιντέ

Στην σειρά Elif, στα άκρα θα φτάσει για ακόμα μια φορά ο Ταρίκ προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και όλες τις παρανομίες που έχει κάνει, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο θάνατος του Γιουσούφ και της Μελέκ. Ετσι, στόχος του αυτή τη φορά θα γίνει η Ματσιντέ, η οποία έχει ανακαλύψει πως η Μελέκ είναι ζωντανή!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οταν ο Μουσταφά ανακοινώνει στη Ματσιντέ πως ο τάφος της Μελέκ είναι άδειος, εκείνη έναν και μόνο άνθρωπο έχει στο μυαλό της ως υπεύθυνο γι’ αυτό: τον Ταρίκ! «Είστε σίγουρη ότι αυτός είναι;», τη ρωτάει εκείνος και η Ματσιντέ του λέει: «Είμαι σίγουρη ότι αυτός παίζει παιχνίδι πίσω από την πλάτη μας και τα έκανε όλα αυτά για να απομακρύνει την Ελίφ από τη Μελέκ».

Ο Μουσταφά την προειδοποιεί πως πρέπει να αποδείξουν όσα υποψιάζονται και να τον στείλουν φυλακή. Ετσι αποφασίζουν να συνεχίσουν τις έρευνές τους για να βρουν και τη Μελέκ, ενώ ο Ταρίκ από την άλλη βρίσκεται σε σοκ με όσα έχει ακούσει: «Πώς είναι δυνατόν να είναι άδειος ο τάφος; Είναι νεκρή», μονολογεί και ψάχνει στο χρηματοκιβώτιό του το πιστοποιητικό θανάτου της Μελέκ

«Αφού εδώ γράφει πως είναι νεκρή, δεν είναι δυνατόν να ζει», συνεχίζει να μονολογεί και τηλεφωνεί σε κάποιο άγνωστο άτομο. Στη συνέχεια, η Ματσιντέ και ο Ταρίκ κάνουν μια κουβέντα αφήνοντας υπονοούμενα ο ένας για τον άλλον και ο Ταρίκ ξαφνιάζεται με την επίθεση που του κάνει.

Elif Ματσιντέ θάνατος

Η Ματσιντέ είναι σίγουρη πως ο γαμπρός της είναι εχθρός της οικογένειάς της και φοβάται πως η κόρη της είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της λέει πως πήγε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί η Μελέκ μετά το ατύχημα καθώς και για ένα πλαστό έγγραφο. Η Ματσιντέ τον συμβουλεύει να προσέχει τα βήματα που κάνει ο Ταρίκ.

Στην εταιρεία, ο Κερέμ ρωτάει τη Φιλίζ πού είναι ο Ταρίκ και εκείνη του λέει πως έφυγε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάποιον άντρα με το όνομα Σαφέτ. Εκείνος δεν έχει ακούσει ξανά αυτό το όνομα στην εταιρεία και υποψιάζεται τις κινήσεις του γαμπρού του.

Έτσι θα σκοτώσει ο Ταρίκ την Ματσιντέ στην σειρά Elid

Ο Ταρίκ συναντάει τον άντρα και παίρνει από αυτόν κάτι χάπια: «Είναι αποτελεσματικά και δεν πρόκειται ποτέ κανένας γιατρός να τα βρει στον οργανισμό ενός ανθρώπου». Τα χάπια είναι δηλητηριώδη και αν κάποιος τα πάρει, σε λίγες μέρες θα πάθει καρδιακή προσβολή.

Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και τα δίνει στη Βιλντάν: «Θα τα δώσεις στη Ματσιντέ», της λέει και εκείνη αναρωτιέται τι συμβαίνει. Εκείνος την καθησυχάζει: «Είναι για να ηρεμήσει και μόνο, δεν προκαλούν κάποιο κακό». Η Βιλντάν αρνείται να τα πάρει και να τα δώσει στη Ματσιντέ, γιατί καταλαβαίνει πως αυτά τα χάπια είναι επικίνδυνα και του λέει πως δεν θέλει να γίνει δολοφόνος.

Elif Βιλντάν

Ο Ταρίκ αλλάζει την τακτική του και αρχίζει να της συμπεριφέρεται σαν να έχει αισθήματα για εκείνη και της ζητάει να αποδείξει το ίδιο. Η Βιλντάν δεν μπορεί να αντισταθεί και κρατώντας το μπουκάλι με τα χάπια είναι σε δίλημμα. Πάντα ήθελε να είναι η αγαπημένη τού Ταρίκ και τώρα έχει την ευκαιρία αλλά αν δώσει τα χάπια στη Ματσιντέ θα γίνει δολοφόνος.

Την ίδια ώρα, ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον επισκέπτεται στο γραφείο του και του δίνει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Του λέει πως ο Γιαχιά, ο άντρας που έβαλε να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Γιουσούφ, έσωσε μια γυναίκα μετά το ατύχημα και τη φρόντισε. Ο Ταρίκ σκέφτεται πως αυτή η γυναίκα είναι η Μελέκ αλλά έχει σκοτώσει τον Γιαχιά και δεν μπορεί να μάθει πού είναι η Μελέκ τώρα.