Masterchef 5 - highlights 8/2: Οι χρυσές εποχές παίκτη με χαβιάρι και η αποκάλυψη Κοντιζά για τη γυναίκα του

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 - highlights 8/2: Οι χρυσές εποχές παίκτη με χαβιάρι και η αποκάλυψη Κοντιζά για τη γυναίκα του

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 5, είδαμε μια αποκάλυψη που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη γυναίκα του, αλλά και παίκτη να αναπολεί τις χρυσές εποχές, τότε που έτρωγε χαβιάρι.

Αυτά είναι τα highlights του Masterchef

Παίκτης αναπόλησε «χρυσές» εποχές - «Με χαβιάρι μεγαλώσαμε»

Στο επεισόδιο του MasterChef 5, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δύσκολο υλικό, την γόπα, η οποία φημίζεται για τις πολλές βελόνες της.

Δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι οι παίκτες αφού το υλικό τους δυσκόλεψε στο καθάρισμα και είχαν περιορισμένο χρόνο να μαγειρέψουν, όσο οι κριτές τους υπενθύμιζαν πόσο λάθος είναι να βρεθεί βελόνα στο πιάτο.

Όσο ο σεφ Κουτσόπουλος μιλούσε με παίκτη για την γόπα, αυτός αναπόλησε εποχές που έτρωγε ακριβότερα ψάρια λέγοντας του χιουμοριστικά «Εμείς με χαβιάρι μεγαλώσαμε». Σας θυμίζουμε πως μπορείτε να δείτε τα Highlight του προηγούμενου επεισοδίου.

Masterchef 5 highlights 8/2

Κοντιζάς: «Αν το έλεγα εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχα το βίντεο, και μόνο!»

Στο επεισόδιο του MasterChef 5, ο Σωτήρης Κοντιζάς συμβούλεψε παίκτη να βρίσκεται στη γέννα του γιού του γιατί ο ίδιος έχει εμπειρία και ξέρει!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο σεφ έφτασε στον πάγκο του παίκτη που πρόκειται σύντομα να γίνει μπαμπάς, τον ρώτησε αν θέλει να βρίσκεται μέσα στη γέννα.

Ο παίκτης απάντησε πως μπορεί να την δει σε βίντεο κάτι που εξέπληξε τον σεφ ο οποίος είπε: «Αν το έλεγε εγώ αυτό στη γυναίκα μου, θα είχε το βίντεο και μόνο το βίντεο για την υπόλοιπη μου ζωή!».

Παίκτης έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά από τον πάγκο του

Στο επεισόδιο στο MasterChef 5, οι διαγωνιζόμενοι ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι αφού έπρεπε σε πολύ λίγο χρόνο να διαχειριστούν ένα δύσκολο υλικό. Έτσι ένας παίκτης έδιωξε τον Σωτήρη Κοντιζά από τον πάγκο του.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες είχαν να διαχειριστούν το ψάρι γόπα, το οποίο φημίζεται για τις πολλές βελόνες του. Έτσι τους «έφαγε« πολύ χρόνο από το μαγείρεμα.

Όταν ο σεφ Κοντιζάς έφτασε στον πάγκο ενός παίκτη, αυτό με ευγενικό και έμμεσο τρόπο τον έδιωξε! Όσο περιέγραφε τις παρασκευές που είχε ήδη έτοιμες έκανε το εξής σχόλιο «αν φύγουμε τώρα, ίσως μου έρθει και κάτι άλλο να κάνω!» με τον σεφ να απαντά «αν φύγουμε...μου λες ευγενικά μνα φύγω ε; Πάρε το χρόνο σου!»