MasterChef Highlights 10/2: Η πρόταση γάμου και η "κόντρα" Κοντιζά - Κουτσόπουλου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights 10/2: Η πρόταση γάμου και η

Ακόμα ένα επεισόδιο από το Bootcamp του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον παίκτη που σκέφτηκε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του μέσω της τηλεόρασης στην "κόντρα" που δημιούργησε ένας διαγωνιζόμενος ανάμεσα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef 5: Παίκτης με ύψος 1.98 αναμετρήθηκε τον σεφ Κουτσόπουλο

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε μια επική στιγμή με παίκτη ύψους 1,98 να στέκεται δίπλα στον σεφ Κουτσόπουλο συγκρίνοντας τα ύψη τους!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι με διαφορά ο ψηλότερος του παιχνιδιού και κάθε φορά οι κριτές το σχολιάζουν με χιούμορ. Βέβαια όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι 1,93!

Όταν έφτασαν στο πάγκο του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στάθηκε δίπλα του ο Σωτήρης Κοντιζάς με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε «κοντά είστε σε ύψος».

MasterChef 5: Παίκτης δεν ήθελε τον Κοντιζά και ζήτησε τον Κουτσόπουλο

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef είδαμε τους παίκτες να διαγωνίζονται για μία μόνο τελευταία ποδιά που θα τους βάλει στο σπίτι.

Αν και αγχωμένοι, δεν ξεχνούσαν τους αγαπημένους τους κριτές. Έτσι όσο περνούσε ο Σωτήρης Κοντιζάς από τους πάγκους για να ελέγξει την κατάσταση του κάθε παίκτη, ένας διαγωνιζόμενος θέλησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο «θείος» Λεωνίδας είναι ο αγαπημένος πολλών αφού το χιούμορ του και ο χαρακτήρας του τον κάνουν να ξεχωρίζει. Μάλιστα ο παίκτης επέμενε πως μόνο σε αυτόν θέλει να αποκαλύψει τι μαγειρεύει. Μάλιστα πριν λίγες μέρες ακόμα ένας παίκτης έδιωξε κακήν κακώς τον σεφ!

MasterChef 5: «Πάω στοίχημα πως αν κάνω πρόταση γάμου μέσα από την τηλεόραση θα μου πει ''όχι''»

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef παραλίγο να έχουμε... γάμο, αφού ένας παίκτης είναι σχεδόν έτοιμος να κάνει πρόταση στη κοπέλα του αλλά φοβάται κάτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης δήλωσε στους σεφ, πως τον παρακολουθεί και ο πεθερός του από την τηλεόραση. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άρπαξε την ευκαιρία και τον παρότρυνε να κάνει πρόταση γάμου στο κορίτσι του.

Αυτό βέβαια δεν έγινε αφού όπως είπε αν και καλή είδε, το πιο πιθανό ήταν του έλεγε «όχι».

MasterChef 5: Παίκτρια δεν ήθελε να δοκιμάσει τίποτα από το πιάτο της

Την έκπληξη έκανε σήμερα παίκτρια του MasterChef όταν ανακοίνωσε στους κριτές πως δεν ήθελε να δοκιμάσει καμία παρασκευή από αυτές που είχε το πιάτο της.

Οι κριτές είδαν ένα πιάτο με πολλές παρασκευές και όπως είπαν περίεργες ονοματοδοσίες και το μόνο που τους έμενε ήταν να δοκιμάσουν.

Όταν ρώτησαν την παίκτρια αν έχει δοκιμάσει, κάτι που παροτρύνουν όλους τους μάγειρες να κάνουν, η ίδια απάντησε πως δεν έχει δοκιμάσει τίποτα εκτός από μια ατζούγια, για να κάνει την διαφορά!