Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλίκη βρίσκει τη μητέρα της

Τη βοηθάει ο Δημήτρης να ανακαλύψει την αλήθεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλίκη βρίσκει τη μητέρα της

Στον Ήλιο, Αλίκη παίρνει την απόφαση να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς. Αρχίζει να τους ψάχνει με τη βοήθεια του Δημήτρη. Τελικά οι έρευνές τους έχουν αποτέλεσμα καθώς εμφανίζεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της Αλίκης.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Αλίκη έχει την ανάγκη να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Ηξερε ότι είναι υιοθετημένη αρκετά νωρίς. Μεγάλωσε με αγάπη αλλά πάντα ένιωθε ένα κενό μέσα της. Είχε σκεφτεί και στο παρελθόν να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, αλλά τώρα είναι πιο ώριμες οι συνθήκες και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη και κάνει κινήσεις ώστε να τους ανακαλύψει.

«Θέλω να τους βρω. Θέλω να τους ρωτήσω γιατί με άφησαν. Να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», λέει στον Δημήτρη. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ενα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

Ήλιος Αλίκη

Και πράγματι, οι έρευνες τους οδηγούν σε μια γυναίκα που ονομάζεται Ιωάννα Λογιάδη. «Λες να είναι αυτή;», αναρωτιέται η Αλίκη. Με τη βοήθεια του Δημήτρη, θα βρει τα ίχνη της. «Μπορεί και να τη βρήκα», σχεδόν μονολογεί συγκινημένη και κάπως φοβισμένη. Επιθυμεί όσο τίποτα να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει επιτέλους για το παρελθόν της και τους λόγους που την εγκατέλειψε.

Ο Δημήτρης έχει τις αμφιβολίες του για τη μητέρα της Αλίκης στον Ήλιο

Η Αλίκη διστάζει να πλησιάσει τη γυναίκα που πιστεύει πως είναι η βιολογική της μητέρα. «Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να το κάνω», εκμυστηρεύεται στον Δημήτρη, ο οποίος θα βοηθήσει και τον Φίλιππο να παγιδεύσει τη Διώνη.

«Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Καλύτερα να βρεις τις απαντήσεις που σε βασανίζουν τόσα χρόνια και να την απορρίψεις, παρά να ζεις πάντα σε μια αμφιβολία», της απαντάει και τη βοηθάει να πάρει την απόφαση. Και πράγματι, οι δύο γυναίκες επικοινωνούν.

Ήλιος spoiler

Η Αλίκη είναι συγκλονισμένη από τη συνάντησή της με την Ιωάννα και την ελπίδα ότι μπορεί να βρήκε μετά από τόσα χρόνια τη μητέρα της. Ο Δημήτρης και η Εύα, όμως, έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας. «Πρέπει να κάνεις τεστ DNA για να είσαι σίγουρη. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς απλά στη μαρτυρία μιας ξένης που εμφανίστηκε από το πουθενά και λέει πως είναι η μητέρα σου», της τονίζουν.

Εκείνη νιώθει άβολα, αλλά πείθεται και παίρνει κρυφά ένα προσωπικό αντικείμενό της για να γίνει το τεστ. Τα αποτελέσματα δεν αργούν να βγουν και η Αλίκη, με τη συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα...

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram