Battle of Couples: Άντζελα και Ριχάρδος το πρώτο ζευγάρι!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δυο παίκτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of Couples: Άντζελα και Ριχάρδος το πρώτο ζευγάρι!

Μπορεί το νέο reality του ALPHA να λέγεται Battle of the Couples αλλά η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμή του! Λίγο πριν την πρεμιέρα θα σας αποκαλύψουμε ένα ένα τα ζευγάρια!

Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κι εκτός Ελλάδος, και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία ώστε να νικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς!

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένοιωσαν μοιραία έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στο Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Παρόλο που όπως παραδέχονται οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές.

Με όνειρο να γίνει παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, ο Ριχάρδος βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Άντζελας που είναι personal trainer. Και μπορεί να της έχει μεγάλη αδυναμία και να μην της χαλάει χατίρι, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ριχάρδος έχει το πάνω χέρι στις επιλογές του ζευγαριού: από το τι θα φορέσει η Άντζελα μέχρι το που θα πάνε για διασκέδαση, ακόμη και για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια.

Όμως αγαπιούνται με πάθος κι έχουν σκοπό να βγουν νικητές από το Battle of the Couples ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και ένα χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει πιλάτες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη.

Οι δοκιμασίες που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τα ζευγάρια στο Battle of the couples

Κάθε ζευγάρι θα δοκιμαστεί μέσα από διαφορετικά challenges που θα τεστάρουν τα "θεμέλια» της σχέσης τους

Είναι απόλυτα ειλικρινείς; Έχουν τυφλή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον;

Battle of Couples ALPHA πρεμιέρα

Πώς αποδεικνύουν την αφοσίωσή τους;

Η μεταξύ τους επικοινωνία θα κρίνει πολλά για την πορεία τους στο παιχνίδι, αφού απαιτείται διαρκής συνεργασία.

Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους στους οποίους θα πρέπει κάποιες φορές να στηριχθούν για να προχωρήσουν.

Στο τέλος, το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη… αντοχή θα νικήσει και θα φύγει με το χρηματικό έπαθλο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα κοινό του όνειρο