Battle of Couples: Καίτη και Γιώργος το τρίτο ζευγάρι

Την γνώρισε μέσα σε ένα καμαρίνι, όταν μπήκε κατά λάθος κι εκείνη ήταν γυμνή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Battle of Couples: Καίτη και Γιώργος το τρίτο ζευγάρι

Η Καίτη και ο Γιώργος θα είναι ένα από τα ζευγάρια του Battle of Couples που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στον ALPHA!

Οι δυο τους μοιράζονται την αγάπη τους για το χορό. Άλλωστε γνωρίστηκαν στη σχολή χορού του Γιώργου- ο Γιώργος είχε συμμετάσχει σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό show ως χορογράφος - όταν η Καίτη-που είναι make up artist ξεκίνησε μαθήματα μαζί με την αδελφή της. Η χημεία τους μετράει 8 χρόνια από τότε που ένα περιστατικό έδωσε στον Γιώργο την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα: σ’ ένα σόου της σχολής, όταν ο Γιώργος επέστρεψε στο καμαρίνι του για να αλλάξει για το επόμενο χορευτικό, έπεσε πάνω στην Καίτη που ήταν γυμνή κι άλλαζε ρούχα.

Η αμήχανη στιγμή που ακολούθησε τους έφερε κοντά και από τότε είναι αχώριστοι. Το δυνατό τους όπλο είναι η συνεργασία τους και το ζευγάρι είναι μαζί στα καλά και τα άσχημα και έτοιμο να «χορέψει στο ταψί» τα ζευγάρια του Battle of the Couples, ώστε να αναδειχθεί ζευγάρι της χρονιάς και να μπορέσει να αγοράσει το δικό του σπίτι που θα στεγάσει την ευτυχία του. Λόγω του ότι ο Γιώργος είναι μικρότερος από την Καίτη, δηλώνει ότι περιμένει πρόταση γάμου από εκείνη.

Ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη στο Battle of Couples

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στο νέο παιχνίδι του ALPHA.

Αρχικά, η Σάσα Σταμάτη δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω γιατί οφείλουμε ευγνωμοσύνη στην Διευθύντρια προγράμματος για την ευκαιρία που μου έδωσε και με πίστεψε τώρα αν ήταν καλή και σωστή επιλογή θα φανεί στο χειροκρότημα. Εγώ όταν μπαίνω στο χορό, χορεύω μέχρι τέλους.

Εγώ θα μπαίνω στην βίλα με τα ζευγάρια, ο ρόλος μου είναι να προσπαθώ να τους ξεκλιδώνω, προβλήματα ανησυχίες, τσακωμοί, όλα όσα συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι. Τα έχω δει τα ζευγάρια, όχι από κοντά, πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους.

Battle of Couples Σάσα Σταμάτη

Έχει όλες τις γκάμες θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συμβίωση, όσοι κάνανε το casting είναι φοβεροί. Είχαμε 6.000 συμμετοχές και το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ. Θα υπάρχουν δοκιμασίες για τις σχέσεις των ζευγαριών, θα κάνουμε πάρτι».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Εγώ θα μπαίνω στη βίλα όπου θα μένουν τα ζευγάρια και θα προσπαθώ να τους ξεκλειδώνω. Προβλήματα, τσακωμοί, ανησυχίες, τα πάντα. Πρόκειται για ζευγάρια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Άλλες φιλοσοφίες, πιστεύω, πρέπει. Το παιχνίδι θα έχει όλες τις γκάμες και διαφορετικές νοοτροπίες. Όσοι έκαναν το κάστινγκ δηλαδή είναι πραγματικά φοβεροί.

Η δικές μου δοκιμασίες θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τvn ζευγαριών. Δεν θα είναι αγωνιστικές αλλά πιο ψυχολογικές. Θα είναι όμως διασκεδαστικές και πάρα πολύ ανατρεπτικές.

Θα είμαστε και με τον Παναγιώτη μαζί, παιδιά γνωριστήκαμε την ώρα που υπέγραφα δεν με ενδιέφερε ποιος θα παρουσιάζει. Είχα καταλάβει ότι το κανάλι θα κάνει την ανατροπή. Συναντηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα και πως είμαι εγώ, καμία σχέση είναι ευγενικός, χαμογελαστός, ήρεμος και μιλάει στον πληθυντικό. Αλλά επειδή μπορώ να κρίνω δεν είναι ψευτοκαλός» κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.