MasterChef 5: Βγήκαν τα πρώτα «μαχαίρια» - «Στην τρίτη "καίγεσαι"»

«Αν θεωρούμε κάποιον δυνατό, ψάχνουμε να βρούμε τα μειονεκτήματά του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Βγήκαν τα πρώτα «μαχαίρια» - «Στην τρίτη

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην κουζίνα του MasterChef, αφού δύο ακόμη μάγειρες φαίνεται να μην τα πηγαίνουν πολύ καλά, με τη Μαρίνα και τον Στέφανο να μην έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους.

Η μία εκ των γυναικών, που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό, δε δίστασε να βγάλει… νύχια στη διάρκεια του πρώτου Mystery Box, το οποίο αφιερώθηκε στον 8χρονο Θάνο, με μύδρους εναντίον του συμπαίκτη της και παραδεχόμενη, ότι είναι λογικό να υπάρχουν και συγκρούσεις.

MasterChef  Στέφανος

Το μικρό της «ξέσπασμα» ήρθε με αφορμή κάτι, που είπε ο Στέφανος, τονίζοντας μπροστά στην κάμερα πως «σου δίνω αυτή την ευκαιρία και ίσως μια δεύτερη, στην τρίτη καίγεσαι». Κάπως έτσι, διαπιστώνουμε άλλη μια μαγειρική κόντρα για φέτος στο ριάλιτι.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τα βιογραφικά της Μαρίνας και του Στέφανου στο MasterChef 5

Μαρίνα Ντεμολλάι

Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της , καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος.

Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της. Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα.

Masterchef Μαρίνα Ντεμολλάι

Έρχεται στο MasterChef 5 γιατί αναγνωρίζει στον εαυτό της, όσα χρειάζονται για να καταφέρει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, και όπως λέει το κάνει για τα παιδιά της.

Στέφανος Χίλας

Ο Στέφανος Χίλας, βγαίνοντας από μια σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Έκανε αίτηση για τον μαγειρικό διαγωνισμό την ημέρα που χώρισε οριστικά και δηλώνει ότι η αγάπη του για τη μαγειρική είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ. Δυναμικός, ειλικρινής, με στοχοπροσήλωση, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη δημοσιότητα αλλά ο τίτλος.

Masterchef Στέφανος Χίλας

Έρχεται στο MasterChef 5 μόνο για να κερδίσει αλλά και για να αφήσει το αποτύπωμα του, δημιουργώντας κάτι πρωτοποριακό.