MasterChef spoiler: Αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής

Από αυτή την εβδομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef spoiler: Αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής

Την Παρασκευή 12/2 ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες του bootcamp στο MasterChef 5 με τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται για τις τελευταίες ποδιές. Μετά το τέλος του επεισοδίου συμπληρώθηκε η 24αδα των παικτών που θα μπουν στο σπίτι. Το MasterChef 5 από τη Δευτέρα (15/2) αλλάζει και φέτος θα δούμε πολλές ανατροπές.

Το κλίμα πάντως στο σπίτι είναι τεταμένο, μιας και οι παίκτες δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι και τσακώθηκαν!

Ποιες μέρες θα προβάλλεται το MasterChef 5

Η αλλαγή που θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, είναι οι μέρες μετάδοσης του διαγωνισμού, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.

Σημερινό (16/2) MasterChef trailer

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef θα δοθεί μια κάρτα ασυλίας η οποία σύμφωνα με τους τρεις κριτές, πρόκειται να καθορίσει όλη την ροή του παιχνιδιού. Ενώ, θα δούμε και την πρώτη αποχώρηση για τον 5ο κύκλο.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονται προς αναζήτηση του επόμενου Έλληνα master chef, με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα για όλα στις κουζίνες έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν στις 21:00 στο Star θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να μαγειρεύουν με σκοπό να μην πάρουν την μαύρη ποδιά, δηλαδή να μην φτιάξουν το πιο αδύναμο μαγειρικά πιάτο. Καθώς ένας από τους 3 παίκτες με την μαύρη ποδιά θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει.