House of Fame: Ήρθαν κοντά Μαριάννα και Στέφανος

Η έλξη είναι αμοιβαία και το παραδέχθηκαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Ήρθαν κοντά Μαριάννα και Στέφανος

Το House of Fame έκανε την πρεμιέρα του χθες και ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα φλερτ ανάμεσα στους παίκτες. Η Μαριάννα και ο Στέφανος, έδειξαν και στο σημερινό επεισόδιο πως έχουν έρθει πολύ κοντά και πως η έλξη μεταξύ τους είναι αμοιβαία.

Οι δύο νεαροί παίκτες είχαν μία σύνδεση από το πρώτο κιόλας λεπτό και έτσι η μεταξύ τους σχέση αποτέλεσε θέμα συζήτησης μέσα στο σπίτι.

Η Μαριάννα και ο Στέφανος μίλησαν για την έννοια του έρωτα και της αγάπης και ενώ διαφώνησαν είχαν μία πολύ ιδιαίτερη κουβέντα. Αργότερα ο Στέφανος μιλώντας στις κάμερες, είπε πως είναι πολύ σπάνιο να δεθείς με κάποιον σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

House of Fame Μαριάννα Στέφανος

Από τη μεριά της, η Μαριάννα μίλησε στην φίλη της στο σπίτι και της εξήγησε πως από το πρώτο λεπτό υπήρξε κάτι ανάμεσά τους.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τα βιογραφικά της Μαριάννας Καρά και του Στέφανου Πιτσίνιαγκα του House of Fame

Μαριάννα Κάρα

House of Fame Μαριάννα Καρά

Είναι 22 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια στο Αμβούργο. Η πρώτη της γνωριμία με τη μουσική έγινε στο Γυμνάσιο σε σχολικές παραστάσεις και μιούζικαλ. Εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, δηλώνει και φανατική gamer! Τελειώνοντας το σχολείο και γοητευμένη από την κορεάτικη κουλτούρα, αποφάσισε να πάει στη Νότια Κορέα κάνοντας εκεί εντατικά μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα.

Δηλώνει υπερήφανη που κατάφερε να επιβιώσει μόνη της στη δύσκολη καθημερινότητα της Σεούλ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε σπουδές στη Φιλολογία και σε Μουσικό Ωδείο. Η Ακαδημία του House of Fame είναι η αφετηρία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της κυρίως στην pop μουσική!

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

House of Fame Στέφανος Πιτσίνγκας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γύθειo, πριν από 22 χρόνια. Η οικογένειά του ασχολείται με το ψάρεμα, έχουν δικό τους καΐκι και διατηρούν μια παραδοσιακή ψαροταβέρνα στην περιοχή. Εκεί, άρχισε να λέει και τα πρώτα του τραγούδια. Στην Αθήνα, ήρθε με την πρόφαση να σπουδάσει μαγειρική, ενώ στην ουσία ξεκίνησε να δουλεύει ως DJ σε club!

Λατρεύει το λαϊκό τραγούδι και αγαπημένοι του τραγουδιστές είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Βαγγέλης Περπινιάδης. Εκτός από το τραγούδι, έχει μεγάλη αδυναμία και στο γυναικείο φύλο. Στην Ακαδημία θα τα πάει πολύ καλά διότι, όπως λέει, έχει αυτό το κάτι που θέλουμε, που θα μας κάνει σαν τρελούς να τον θέλουμε! Δεν σκέφτηκε όμως πως στο House of Fame, βρίσκονται και οι δύο ερμηνεύτριες του τραγουδιού, καθώς και ο συνθέτης του!