House of Fame: «Υπάρχουν παιδιά που ενοχλούνται με την συμπεριφορά της Πηνελόπης»

Έκανε ολόκληρη σκηνή στο μάθημα φωνητικής με την Πέννυ Μπαλτατζή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: «Υπάρχουν παιδιά που ενοχλούνται με την συμπεριφορά της Πηνελόπης»

To House of Fame έκανε πρεμιέρα μόλις χθες ωστόσο οι εντάσεις φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει, αφού η Πηνελόπη Τσιακυρίδου είναι η παίκτρια που έχει ενοχλήσει έντονα τους συμπαίκτες της με την συμπεριφορά της, σύμφωνα με τον Γιάννη Αρβανιτίδη.

Λίγο αφού είδαμε το φλερτ του Στέφανου με την Μαριάννα, οι 17 σπουδαστές πέρασαν στα μαθήματά τους. Εκεί τους ανέλαβε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία τους κάνει μαθήματα φωνητικής.

Η Πηνελόπη επέμενα να της λέει πως μπορεί να τραγουδήσει καλύτερα το κομμάτι που έχει αναλάβει για την Παρασκευή εάν ταυτόχρονα παίζει και πιάνο. Η Πέννυ Μπαλτατζή λοιπόν σηκώθηκε από τη θέση της και της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει και με πιάνο.

House of Fame Πηνελόπη

Μόλις η Πηνελόπη άρχισε το τραγούδι της, η Πέννυ Μπαλτατζή την σταμάτησε καθώς όχι μόνο δεν έλεγε καλύτερα το τραγούδι άλλα έχανε τον τόνο.

Στο σημείο εκείνο, ο συμπαίκτης της, Γιάννης Αρβανιτίδης μίλησε στην κάμερα και αποκάλυψε πως πολλοί μέσα στο σπίτι ενοχλούνται από την συμπεριφορά που έχει η Πηνελόπη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Πηνελόπη Τσιακυρίδου του House of Fame

Πηνελόπη Τσιακυρίδου

House of Fame Πηνελόπη Τσικυρίδου

Είναι 30 ετών και υπήρξε πάντοτε «ανήσυχο παιδί». Από τριών ετών εκδήλωσε τις πρώτες της καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο της μητέρας της, στη συμπρωτεύουσα. Εκεί, έμαθε πιάνο, κιθάρα και κανονάκι. Αυτό το τρίχρονο παιδάκι όμως, δεν θα έμενε εκεί. Είχε κλίση στη ζωγραφική και στο σχέδιο μόδας. Ειδικότητες με τις οποίες ασχολείται έως σήμερα.

Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία, πιο συγκεκριμένα, της Ακαδημίας του House of Fame επειδή, όπως λέει, της αξίζει μια θέση στη βιομηχανία της μουσικής. Είναι αρκετά ανταγωνιστική και μπορεί να τραγουδήσει από Τρύπες μέχρι Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σε αυτή την περίοδο της ζωής της, λέει όχι στις σχέσεις, ναι στην καριέρα!