Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Μυρσίνης

Τα χάνει όλα! Πλούτη, οικογένεια και υπόληψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Μυρσίνης

Μεγάλες αλλαγές και ανατρεπτικές εξελίξεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά το πώς θα οδηγηθούν στην κάθαρση οι πρωταγωνίστριες μετά από όλα όσα πέρασαν! Το τέλος για κάποιες θα είναι καλό, αλλά για κάποιες άλλες άσχημο!

Το τέλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Είναι η γυναίκα εκείνη που κάποιοι τη μίσησαν, άλλοι την αγάπησαν και άλλοι τη δικαιολόγησαν ως μια μάνα που πονάει γιατί έχασε το παιδί της. Όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα του, έτσι και η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό της πρόσωπο!

Σε μια νύχτα, όπως λέει και η φράση, θα τα χάσει όλα! Πλούτη, οικογένεια και υπόληψη! Ο Δούκας θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του, ο Νικηφόρος το ίδιο, ενώ ο Κωνσταντής θα είναι ο μόνος που θα ορθοποδήσει και θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, ειδικά μετά τον γάμο του με τη Δρόσω. Η Μυρσίνη θα μείνει μόνη!

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη

Ομως η μόνη της παρηγοριά, όσο και αν προκαλεί εντύπωση, θα είναι ο μικρός Σέργιος, τον οποίο η Ασημίνα θα πηγαίνει για να επισκέπτεται τη γιαγιά του. Εκεί η Μυρσίνη θα καταλάβει τα λάθη της ζωής της και πως τόσα χρόνια βρισκόταν στη λάθος πλευρά!

Πάντως θα έχει καλύτερο τέλος από την Ανέτ, η οποία όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει θα πεθάνει!

Τι θα δούμε σήμερα 17/2 στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 94 – β κύκλος

Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη; Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα τον δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δυο αδελφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά στη μέση.

Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά απ’ το Διαφάνι, αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Θα τους ακούσει αυτή τη φορά; Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.