Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Βιλντάν σε δίλημμα - Θα σκοτώσει την Ματσιντέ με χάπια;

Όσα θα δούμε σήμερα 17/2

Elif: Η Βιλντάν σε δίλημμα - Θα σκοτώσει την Ματσιντέ με χάπια;
TV24 17.02.2021 11:45
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό 17/2 επεισόδιο της σειράς Elif, θα δούμε την Βιλντάν να βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να σκοτώσει την Βιλντάν με δηλητηριώδη χάπια.

Όσα θα δούμε στην σειρά Elif

Τετάρτη 17/2 Ελιφ Επεισόδιο 780

Ο Κερέμ ρωτάει τη Φιλίζ που είναι ο Ταρίκ και εκείνη του λέει πως έφυγε μετά από ένα τηλεφώνημα, που δέχθηκε από κάποιον άντρα με το όνομα Σαφέτ. Ο Κερέμ δεν έχει ακούσει ξανά αυτό το όνομα στην εταιρία και υποψιάζεται τις κινήσεις του γαμπρού του.

Ο Ταρίκ συναντάει τον άντρα και παίρνει από αυτόν κάτι χάπια. Ο άντρας του λέει πως τα χάπια είναι αποτελεσματικά και δεν αφήνουν ίχνη. Τα χάπια είναι δηλητηριώδη και αν κάποιος τα πάρει σε λίγες μέρες θα πάθει καρδιακή προσβολή.

Η Χουμεϊρά εξομολογείται στη Ματσιντέ τους φόβους της πως δεν θα είναι καλή μητέρα. Η Ματσιντέ την καθησυχάζει και της λέει πως πιστεύει στις ικανότητές της. Το μόνο που φοβάται η Ματσιντέ είναι οι πράξεις του Ταρίκ. Η Ελίφ ζητάει άδεια να πάει βόλτα με τη Σουρεϊγιά και η Βιλντάν το απαγορεύει. Ο Ταρίκ δείχνει τα χάπια στη Βιλντάν και της ζητάει να τα δώσει κρυφά στη Ματσιντέ.

Η Βιλντάν δεν καταλαβαίνει το λόγο και ο Ταρίκ της λέει πως θα την κάνουν να νιώσει καλύτερα. Η Βιλντάν δεν θέλει να το κάνει αλλά ο Ταρίκ την πιέζει και της λέει πως τα χάπια απλά θα την ηρεμήσουν. Η Βιλντάν όμως αρνείται να το κάνει γιατί καταλαβαίνει πως αυτά τα χάπια είναι επικίνδυνα και του λέει πως δεν θέλει να γίνει δολοφόνος.

Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι για να πάρει την απάντηση του Βεϊσέλ στην πρότασή της. Είναι έτοιμη να πει την αλήθεια στην Τουλάι για την απόλυση του Βεϊσέλ και εκείνος την αποτρέπει την τελευταία στιγμή. Ο Βεϊσέλ λέει στη Λεμάν πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά που του ζητάει αλλά όταν εκείνη του λέει πως θα βγάλει και εκείνος χρήματα, το ξανασκέφτεται και δέχεται να εισπράττει τα ενοίκια.

Εκείνη του δίνει μια λίστα με τις ιδιοκτησίες της και ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως η Λεμάν είναι πραγματικά πλούσια. Ο Ταρίκ αλλάζει την τακτική του με τη Βιλντάν. Συμπεριφέρεται σαν να έχει αισθήματα για εκείνη και της ζητάει να αποδείξει το ίδιο. Η Βιλντάν δεν μπορεί να αντισταθεί. Η Χουμεϊρά καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα της.

Ο Ταρίκ ανησυχεί γιατί σκέφτεται πως αν η Χουμεϊρά ρωτήσει τη Ματσιντέ ποιο είναι το πρόβλημά της, αυτό ίσως τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Ξέρει πως πρέπει να φέρεται ευγενικά στη γυναίκα του μέχρι να βγάλει από τη μέση την πεθερά του. Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως έχει μια έκπληξη για εκείνη και της δίνει τα σκουλαρίκια, που είχε αγοράσει για τη Ράνα. Η Χουμεϊρά τρελαίνεται από τη χαρά της. Πετάνε τη Μελέκ έξω από το σπίτι της.

Elif επεισόδιο 17/2

Πέμπτη 18/2 Ελιφ Επεισόδιο 781

Η Βιλντάν κρατάει το μπουκάλι με τα χάπια και είναι σε δίλημμα. Πάντα ήθελε να είναι η αγαπημένη του Ταρίκ και τώρα έχει την ευκαιρία αλλά αν δώσει τα χάπια στη Ματσιντέ θα γίνει δολοφόνος. Η Σουρεϊγιά έρχεται σε σύγκρουση με τη Βιλντάν επειδή δεν της επιτρέπει να πάει βόλτα την Ελίφ. Ο Κερέμ τις ακούει και πλησιάζει για να μάθει ποιο είναι το πρόβλημα.

Η Βιλντάν λέει πως η Ελίφ είναι δική της ευθύνη και δεν μπορεί να την αφήνει να πηγαίνει βόλτα με αγνώστους. Δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ της απαντάει πως θα τις συνοδεύσει εκείνος, εκτός αν δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στο πρόσωπο του.

Η Βιλντάν δεν μπορεί να αντιδράσει. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να εισπράξει το ενοίκιο από τον πρώτο ενοικιαστή και εκείνος του λέει πως χρειάζεται μια εβδομάδα περιθώριο. Παρά τις προειδοποιήσεις της Λεμάν, ο Βεϊσέλ συμφωνεί μαζί του και του δίνει τον χρόνο που ζητάει.

Λίγο αργότερα τον βλέπει να παίζει χαρτιά και τα βάζει μαζί του. Γίνεται φασαρία στο μαγαζί και από απόσταση περνάει η Μελέκ, η οποία όμως δεν αναγνωρίζει τον Βεϊσέλ. Ο καυγάς την τρομάζει και απομακρύνεται. Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά πηγαίνουν την Ελίφ στο πάρκο.

Η Μελέκ είναι στους δρόμους και αναζητά απεγνωσμένα την Ελίφ. Ο Ταρίκ βλέπει τον Μουσταφά στην εταιρία και καταλαβαίνει πως τον παρακολουθεί. Φοβάται μήπως ο Μουσταφά έχει βάλει κοριό στο γραφείο του.

Ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά πηγαίνουν την Ελίφ στην παραλία για να φάνε σάντουιτς και η μικρή θυμάται τις βόλτες με τη μητέρα της στο ίδιο μέρος. Η Παρλά τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της κάνει διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τον Κερέμ και τη Σουρεϊγιά. Βρίσκεται εκτός πόλης με τον πατέρα της αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον Κερέμ. Ο χειρότερος φόβος της είναι μήπως ο Κερέμ και η Σουρεϊγιά έρθουν κοντά.

Elif STAR

Παρασκευή 19/2 Ελιφ Επεισόδιο 782

Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη και ο Κερέμ της λέει πως αν της αρέσει τόσο στην παραλία, θα έρχονται συχνά. Η Χουμεϊρά μαθαίνει πως ο Κερέμ πήγε βόλτα με τη Σουρεϊγιά και την Ελίφ και είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται ότι ίσως κάτι υπάρχει ανάμεσα στους δύο νέους.

Ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον επισκέπτεται στο γραφείο του και του δίνει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Του λέει πως ο Γιαχιά, ο άντρας που έβαλε να σαμποτάρει το αυτοκίνητο του Γιουσούφ, έσωσε μια γυναίκα μετά το ατύχημα και τη φρόντισε.

Ο Ταρίκ σκέφτεται πως αυτή η γυναίκα είναι η Μελέκ αλλά έχει σκοτώσει τον Γιαχιά και δεν μπορεί να μάθει που είναι η Μελέκ τώρα. Μια ανάμνηση από το παρελθόν προκαλεί τον θυμό της Σουρεϊγιά και την αμηχανία του Κερέμ. Η κοπέλα του ζητάει εκνευρισμένη να επιστρέψουν σπίτι αλλά η Ελίφ τους ζητάει να μείνουν λίγο ακόμα και δεν μπορούν να της χαλάσουν το χατίρι.

Η Μελέκ πρέπει να φύγει από το παλιό σπίτι, όπου είχε βρει καταφύγιο γιατί θα το γκρεμίσουν. Η Μελέκ αντιστέκεται και οι εργάτες τη βγάζουν έξω. Εκείνη φωνάζει και μιλάει για την κόρη της αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία. Η Ζουλιντέ περνάει από εκεί και βλέπει τη Μελέκ να κλαίει.

Η Ζουλιντέ τη λυπάται και της κάνει εντύπωση πως μια τόσο ωραία γυναίκα είναι σε αυτή την κατάσταση. Η Μελέκ μιλάει συνεχώς για την κόρη της. Ο Σαφάκ σκέφτεται τη Ζουλιντέ…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Elif - Η Ιντζί βλέπει τη Μελέκ

Elif : Ο Ταρίκ φεύγει ταξίδι με την ερωμένη του

Share