Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Εισβάλει στη σειρά ο Κώστας Φραγκολιάς

Με ρόλο έκπληξη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Εισβάλει στη σειρά ο Κώστας Φραγκολιάς

Απόψε στη «Μουρμούρα» εισβάλλει ο Κώστας Φραγκολιάς για να ταράξει τη ζωή της Βούλας και του Μηνά, αφού θα πάρει τον ρόλο ενός μεταμοντέρνου ποιητή.

Την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε το γύρισμα με τη συμμετοχή του Κώστα Φραγκολιά στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η κάμερα του «Happy day στον Alpha» ήταν εκεί!

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στη σειρά, δήλωσε ότι «η παραγωγή με σκέφτηκε για τον συγκεκριμένο ρόλο και χαίρομαι που συμμετέχω σ’ ένα τόσο επιτυχημένο σίριαλ». Λίγες μέρες πριν, το μοντέλο και παρουσιαστής πήρε θέση για το ξέσπασμα της Κοραλίας Καράντη.

Aυτά θα δούμε σήμερα στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Το μάτι του Άγγελου «πετάει» τρεις μέρες τώρα και εκείνος, παρά τα όσα του λέει η Βέλη, κάνει το λάθος να μπει στο ίντερνετ για να το ψάξει… Ένας μεταμοντέρνος ποιητής, ο λόρδος Μπάιρον (Κώστας Φραγκολιάς), έρχεται να ταράξει την καθημερινότητα της Βούλας και τα νεύρα του Μηνά…

Ο Ηλίας υποψιάζεται ότι η Καίτη και η Μένη ανήκουν σε μια γυναικεία σπείρα διαρρηκτών, που ευθύνεται για μια μεγάλη κλοπή, και προσπαθεί να το αποδείξει… Ο ψυχολόγος ζητάει από τον Μπάμπη και την Ξένια να κάνουν ανάκληση αναμνήσεων και να θυμηθούν πώς γνωρίστηκαν. Όταν όμως πηγαίνουν στο παρελθόν, τίποτα από το παρόν δεν είναι πια ίδιο…