Masterchef 5: Ξέσπασε ο Ιωάννης - «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα».

Τα έβαλε μαζί τους λόγω πολλών ερωτήσεων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ξέσπασε ο Ιωάννης - «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα».

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στο MasterChef, με τον Ιωάννη να εκνευρίζεται να τα «χώνει» άσχημα με τους δημοσιογράφους του παιχνιδιού.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε “κόκκινους” και “μπλε” και έπρεπε να φτιάξουν τρία πιάτα πρωτότυπα κι αντίγραφα για κρέας, ψάρι και γλυκό.

Φυσικά όμως, λόγω της πίεσης υπήρχαν αρκετές εντάσεις και ο Ιωάννης ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας που είναι ξέσπασε και πριν άρχιζε να φωνάζει στον Διονύσιο, καθώς ο χρόνος τους πίεζε και θα έπρεπε να γίνει αλλαγή στα άτομα που θα έρχονταν να μαγειρέψουν στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, του είπε: «Βάλε το κρέας μέσα στον φούρνο με ένα ταψί »με τον Διονύσιο να παγώνει και να μην ξέρει τι να κάνει. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες ρωτούσαν τον Ιωάννη για το πιάτο και άλλα διάφορα θέματα με τον ίδιο ενώ απάνταγε κανονικά στην συνέχεια είπε στον συμπαίκτη του: «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα».

Φυσικά, ο ρώτησε τι είπε και τι του έχουν κάνει, με αυτόν να αποχωρεί επιδεικτικά.

masterchef τσακωμός ιωάννη με δημοσιογράφους

MasterChef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό του Ιωάννη Αυλωνίτη

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

MasterChef  Ιωάννης Αυλωνίτης

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία. Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα.