Έλα στη θέση μου 18/2: Η Σύλβια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από την Φλωρέτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 18/2: Η Σύλβια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από την Φλωρέτα

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου, με την Σύλβια να δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από την Φλωρέτα.

Έλα στη θέση μου – Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 110 –

Ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Φαίη είναι έγκυος και αντιδρά απρόβλεπτα. Η Κέντρα και ο Αχιλλέας αγωνιούν για το αν τελικά θα πουλήσει η Ρενάτα το ποσοστό της στη Σόφο, ενώ ο Φώτης επιστρέφει στην αυλή για να τον παρηγορήσουν για τον χωρισμό του με την Βάνα.

Η Σύλβια δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση από την Φλωρέτα σχετικά με το παιδί που τόσο ήθελε πάντα, και την ανακοινώνει στον Ζούβα συγκινημένη.

Και ενώ η Θάλεια μαθαίνει ότι η Φαίη περιμένει παιδί, ο Βλάσης δέχεται να τη συναντήσει για μια τελευταία φορά. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε!

Έλα στη θέση μου 18/2

Τι θα δούμε αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο Έλα στη Θέση μου

Η Θάλεια προσπαθεί να πείσει τον Βλάση πως τον αγαπάει, την ώρα που ο Μάρκος προσπαθεί να πείσει τη Φαίη να ρίξει το μωρό. Η Ρενάτα καταλαβαίνει πως η Φαίη της λέει ψέματα και αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις.

Η πρόταση της Φλωρέτας να γίνει παρένθετη μητέρα για τη Σύλβια δυσαρεστεί τον Λεωνίδα, την ώρα που η δυσαρεστημένη Κέντρα περιμένει την τελευταία υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν δει τον Μάρκο και τη Φαίη να βγαίνουν μαζί από το σπίτι της;