Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα υιοθετούν τον 13χρονο Ευτύχη

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα υιοθετούν τον 13χρονο Ευτύχη

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’Clock» και τη Σοφία Τσίρκα, σύντομα θα δούμε τους νεόνυμφους Μιλτιάδη και Βιολέτα να υιοθετούν ένα 13χρονο παιδάκι, το οποίο εμφανίζεται ξαφνικά στο Διαφάνι, στις «Άγριες Μέλισσες».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μια νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, όπως θα παρακολουθήσουμε, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο αγόρι, ο Ευτύχης -θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Κολιοδήμος-, ορφανό, από την Πόλη, που, μετά τους τελευταίους διωγμούς, βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα.

Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας, σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του. Δείτε πώς χτύπησε η κακοκαιρία «Μήδεια» το Διαφάνι.

Ο Ευτύχης θα βρεθεί περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, αλλά και να φέρει νέα προβλήματα, που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη στη ζωή τους και η Βιολέτα φαίνεται να συγκινείται πολύ με την ιστορία του μικρού. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Ευτύχης κερδίζει την αγάπη του ζευγαριού, που αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν στην υιοθεσία του Ευτύχη, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον Λάμπρο.

άγριες μέλισσες υιοθεσία

Τι θα δούμε σήμερα 18/2 στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»

Μεγάλες αλλαγές και ανατρεπτικές εξελίξεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και το «TiVi Σίριαλ» σας παρουσιάζει αποκλειστικά, μετά το τέλος της Ανέτ, το πώς θα οδηγηθεί στην κάθαρση η μικρή Σοφούλα!

Ο πιο παρεξηγημένος (και εκνευριστικός για τους πολλούς τηλεθεατές) ρόλος είναι αυτός της Σοφούλας. Ερωτεύτηκε τον πρώην δάσκαλό της, μετά τα έφτιαξε με τον Αγγελο, τον χώρισε και μετά τον ήθελε πάλι. Οταν αρραβωνιάστηκαν, τον χώρισε δεύτερη φορά, γιατί ερωτεύτηκε τον Βόσκαρη, με τον οποίο και τελικά παντρεύτηκε! Ομως εκείνος, λίγο μετά τον γάμο τους, άρχισε να της δείχνει το πραγματικό και βίαιο πρόσωπό του.

Η Σοφούλα ανακαλύπτει πως η Ελένη προσπαθούσε να τη γλιτώσει από εκείνον και μετανιώνει που δεν την πίστεψε! Ο Αγγελος, παρ' όλο που σέβεται την επιλογή της να παντρευτεί κάποιον άλλον, ξέρει πως ο κίνδυνος για την κοπέλα που αγαπάει είναι τεράστιος και φέρνει τα πάνω - κάτω για να τη σώσει από τα χέρια του Βόσκαρη!

Και το καταφέρνει, καθώς η Σοφούλα, ως σύζυγος του Μάνου, θα είναι εκείνη που θα ρίξει την «ταφόπλακα» στη δίκη του άντρα της και θα οδηγήσει τον Βόσκαρη ισόβια στη φυλακή! Η Σοφούλα θα θελήσει να μείνει με τον Αγγελο και εκείνος θα τη συγχωρέσει και το τέλος θα τους βρει ευτυχισμένους.