Σπύρος Σταμούλης: Έκανε την αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες - Πρωταγωνίστρια μένει έγκυος

Spoiler Alert!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σπύρος Σταμούλης: Έκανε την αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες - Πρωταγωνίστρια μένει έγκυος

Ο Σπύρος Σταμούλης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μια αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο του εισαγγελέα ωστόσο αποκάλυψε πως θα εγκυμοσύνη θα έρθει στο Διαφάνι.

«Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή...Λατρεύω τον Γεροντιδάκη. Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι.

Δεν θέλει να βάλει φυλακή τον Μελέτη αλλά θα ήθελε η σχέση του να ξεκινήσει με άλλους όρους με την Πηνελόπη.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σταμούλης. Μπορείτε να μάθετε τις εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα.

spoiler αγριες μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα υιοθετούν τον 13χρονο Ευτύχη

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’Clock» και τη Σοφία Τσίρκα, σύντομα θα δούμε τους νεόνυμφους Μιλτιάδη και Βιολέτα να υιοθετούν ένα 13χρονο παιδάκι, το οποίο εμφανίζεται ξαφνικά στο Διαφάνι, στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μια νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, όπως θα παρακολουθήσουμε, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο αγόρι, ο Ευτύχης -θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Κολιοδήμος-, ορφανό, από την Πόλη, που, μετά τους τελευταίους διωγμούς, βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα.

Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας, σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.

Ο Ευτύχης θα βρεθεί περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, αλλά και να φέρει νέα προβλήματα, που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη στη ζωή τους και η Βιολέτα φαίνεται να συγκινείται πολύ με την ιστορία του μικρού. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Ευτύχης κερδίζει την αγάπη του ζευγαριού, που αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν στην υιοθεσία του Ευτύχη, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον Λάμπρο.