Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 22-26/2: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ήλιος 22-26/2: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
TV24 21.02.2021 18:52
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ήλιος». Πάρτε μια γεύση από το τι πρόκειται να δούμε.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 106

Ο Κωνσταντίνος πεθαίνει στην αγκαλιά του Δημήτρη, που ορκίζεται να τον δικαιώσει. Ο Χρήστος ζητά απ’ τη Σοφία να σταματήσει από το μαγαζί, ενώ εκείνη δεν θέλει να εγκαταλείψει τον Δήμο. Ο Δήμος ανακαλύπτει περισσότερα κομμάτια του παζλ για την εγκληματική οργάνωση που τον έχει στριμώξει και την σχέση της με τον χρηματοδότη του Φίλιππου. Η Διώνη βρίσκεται ξαφνικά μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, ενώ συνειδητοποιεί με τον Φίλιππο πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο....

Η Λήδα αποφασίζει να προχωρήσει την σχέση της με τον Άγγελο και να φύγουν ένα ρομαντικό διήμερο. Τα σχέδιά τους ανατρέπονται τελευταία στιγμή, λόγω ενός συμβάντος στο νοσοκομείο. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη να ανακαλύψει τους βιολογικούς της γονείς, λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ένα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107

Ο Άγγελος φοβάται ότι θα κατηγορηθεί για τον θάνατο του ασθενούς, ενώ η Λήδα κάνει ό,τι μπορεί για να τον στηρίξει… Ο Δημήτρης προτείνει στον Φίλιππο να προσπαθήσει να «κλέψει» πληροφορίες από την Διώνη για το ποιος είναι το Αφεντικό, όμως ο Φίλιππος δεν θέλει να κάνει τίποτα πίσω από την πλάτη της! Ο Δήμος, μετά από έναν τσακωμό με τη Σοφία, αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για την «επιχείρηση» που έχει στήσει ο Δικηγόρος κάτω από τη μύτη τους! Η Σοφία σοκάρεται και τον συμβουλεύει να πάει στην Αστυνομία.

Ο Δημήτρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του από έναν συγκρατούμενό του που, όμως, φοβάται ότι η όποια ομολογία του δεν θα γίνει αποδεκτή στο δικαστήριο. Η Αλίκη, με την βοήθεια του Δημήτρη, θα βρει τα ίχνη της γυναίκας που εμφανίζεται ως μητέρα της, θα επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει επιτέλους για το παρελθόν της και τους λόγους που την εγκατέλειψε... Η Διώνη, μέσα από τις πιέσεις που δέχεται για να ανακαλέσει την παραίτησή της, αποκαλύπτει στον Φίλιππο κάτι που θα του δημιουργήσει ακόμη περισσότερα διλήμματα…

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108

Η Αλίκη διστάζει να πλησιάσει τη γυναίκα που πιστεύει πως είναι η βιολογική της μητέρα, αλλά ο Δημήτρης είναι δίπλα της και τη βοηθάει να πάρει μια απόφαση... Η Λήδα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ίσως ο Άγγελος να έχει κάποια ευθύνη για τον θάνατο του ασθενούς του. Εκείνος επιμένει πως δεν υπήρξε ιατρικό λάθος και προχωρά σε μια ενέργεια που θα κλονίσει τη Λήδα και τη σχέση τους.

Ο Δήμος και η Σοφία βρίσκονται σε αδιέξοδο, καταλαβαίνοντας πως το μπαρ τους χρησιμοποιείται σαν αποθήκη για λαθρεμπόριο ναρκωτικών και γνωρίζοντας πως αν μιλήσουν οι συνέπειες θα είναι τρομερές. Ο Δήμος αποφασίζει να κινηθεί με τον δικό του τρόπο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του δικηγόρου και έρχεται φανερά σε σύγκρουση με τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος και η Διώνη κρύβουν τη σχέση τους από όλους, ενώ ο Φίλιππος βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού πια είναι σίγουρος ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του χρηματοδότη του είναι παράνομες.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109

Η Αλίκη είναι συγκλονισμένη απ’ τη συνάντησή της με την Ιωάννα και την ελπίδα ότι μπορεί να βρήκε μετά από τόσα χρόνια τη μητέρα της. Ο Δημήτρης και η Εύα, όμως, έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας και προσπαθούν να πείσουν την Αλίκη να προβεί σε τεστ DNA. Εκείνη νιώθει άβολα, αλλά πείθεται και παίρνει κρυφά ένα προσωπικό αντικείμενο της Ιωάννας για να γίνει το τεστ.

Η Λήδα βρίσκεται σε πανικό, καθώς κινδυνεύει πια να χάσει τη δουλειά της... και αποφασίζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με τον Αντώνη και τον Πέτρο στο πλευρό της. Ο Δήμος, εγκλωβισμένος απ’ τις απειλές και τα σκοτεινά σχέδια του Δικηγόρου, αναγκάζεται να φερθεί βίαια στον Χρήστο. Ο Φίλιππος, ερωτευμένος με την Διώνη, δέχεται να συνεργαστεί κρυφά από εκείνη με τον Δημήτρη, προκειμένου να αποκαλύψουν μαζί την πικρή αλήθεια για τον χρηματοδότη του...

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110

Ο Δήμος, μετά από εντολή του Δικηγόρου, διώχνει με την βία τον Χρήστο από το μαγαζί και τον τραυματίζει. Η Λήδα, μετά από καταγγελία ενός γιατρού, βρίσκεται υπόλογη για τον θάνατο του ασθενούς και χάνει τη δουλειά της στο νοσοκομείο… Η ταυτότητα του χρηματοδότη του Φίλιππου αποκαλύπτεται και το όνομά του είναι Μενέλαος Μακρίδης… Ο Φίλιππος νιώθει άσχημα που συνεργάζεται με την αστυνομία πίσω από την πλάτη της Διώνης, αλλά τα όσα μαθαίνει δεν του αφήνουν περιθώρια...

Ο Μενέλαος φτάνει στην Καβάλα και ζητάει να συναντήσει τον Φίλιππο, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη αποκάλυψη… Η Αλίκη, με τη συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του test dna και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα... Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας!

Ήλιος 22-26/2

Ήλιος: Μυστήριο με τη μητέρα της Αλίκης - Γιατί γύρισε και τι θέλει;

Στην σειρά Ήλιος, η Ιωάννα έχει μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας της Αλίκης που την έχει αποδεχτεί άνευ όρων. Ωστόσο, τόσο ο Δημήτρης όσο και τα παιδιά της διατηρούν τις αμφιβολίες τους για το ποια είναι και τι πραγματικά θέλει αυτή η γυναίκα.

Η Αλίκη είναι πεπεισμένη πως η Ιωάννα είναι η βιολογική της μητέρα και δεν έχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Πάντα ονειρευόταν τη στιγμή που θα την είχε κοντά της. Τώρα που τη βρήκε δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει να φύγει. Για την ακρίβεια είναι έτοιμη να την υποδεχθεί στο σπίτι της άνευ όρων.

Αυτή της η απόφαση τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Δημήτρη: «Μην είσαι τόσο ευκολόπιστη. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να πιστέψεις ότι αυτή η γυναίκα είναι η πραγματική σου μάνα αλλά ακόμη κι αν είναι, δεν ξέρεις γιατί σε προσέγγισε. Γιατί ήρθε τώρα στο ζωή σου; Πού ήταν τόσα χρόνια;», της επισημαίνει προκειμένου να τη βάλει σε υποψίες.

«Δημήτρη, σου είπα ότι θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Την αξίζει. Την αξίζουμε και οι δύο και δεν ακούω λέξη γι’ αυτό. Εχω σκοπό να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», του απαντάει εκείνη και δεν δέχεται καμία άλλη κουβέντα. Μάλιστα καλεί την Ιωάννα στο σπίτι της όπου εκεί η γυναίκα γνωρίζεται με τον Αρη και την Εύα και πλέον μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους.

Ήλιος Αλίκη μητέρα μυστήριο

Η Αλίκη δένεται κάθε μέρα και περισσότερο με την Ιωάννα. Δέχεται όλες τις εξηγήσεις της για το παρελθόν. «Ας τα αφήσουμε αυτά. Βέβαια με πόνεσε πολύ που δεν σε είχα κοντά μου, που με άφησες, αλλά το μόνο που θέλω τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά», τη διαβεβαιώνει.

Η Αλίκη της συγχωρεί την εγκατάλειψή της και βλέποντας την ανέχειά της, θέλει να τη βοηθήσει και οικονομικά. Μάλιστα όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, επιμένει να αναλάβει τα πάντα.

Αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με την Εύα, την Αλεξάνδρα αλλά και τον Δημήτρη που δεν μπορούν να την πείσουν να είναι λίγο πιο συγκρατημένη κι επιφυλακτική. «Μην είσαι τόσο αφελής. Προχωράς πολύ γρήγορα. Δεν ξέρεις τίποτα γι’ αυτή τη γυναίκα ούτε τις προθέσεις της», της τονίζουν αλλά εκείνη δεν ακούει κανένα.

Σε μια από τις επισκέψεις της Ιωάννας στο σπίτι της Αλίκης, η Εύα την κατηγορεί ότι έκλεψε ένα ακριβό κόσμημα από το δωμάτιο της Αλίκης. «Είμαι σίγουρη ότι το πήρε εκείνη», λέει στη μητέρα της. Εκείνη απογοητεύεται και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την Ιωάννα, ενώ η ίδια η Ιωάννα προσπαθεί να της αποδείξει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και τα καταφέρνει.

TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλίκη ζει σε καθεστώς τρόμου

Ήλιος - αποκλειστικό: Η Αλίκη ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο

Share