Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης αναγκάζει τη Σοφούλα να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του

Μία εξέλιξη θα ανατρέψει τα πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης αναγκάζει τη Σοφούλα να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και αποκάλυψε πως η Σοφούλα θα αναγκαστεί να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη του Βόσκαρη.

Η δίκη αυτή αναμένεται να μας απασχολήσει για τα επόμενα επεισόδια μιας και σιγά σιγά θα δούμε τον Βόσκαρη να πλησιάζει προς το τέλος του.

Τι θα δούμε στη δίκη του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες

Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει και θα ψευδομαρτυρήσει στο δικαστήριο υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα.

Άγριες Μέλισσες Σοφούλα Βόσκαρης

Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και περιμένει να δει τις εξελίξεις. Στην πορεία, η Σοφούλα θα καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου.

Ξαφνικά, τη δεύτερη μέρα τη δίκης έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα, είπε ο δημοσιογράφος για τη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το τέλος της Σοφούλας - Ρίχνει την "ταφόπλακα" στην δίκη του Βόσκαρη

Μεγάλες αλλαγές και ανατρεπτικές εξελίξεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά, μετά το τέλος της Ανέτ, το πώς θα οδηγηθεί στην κάθαρση η μικρή Σοφούλα!

Το τέλος της Σοφούλας στις Άγριες Μέλισσες

Ο πιο παρεξηγημένος (και εκνευριστικός για τους πολλούς τηλεθεατές) ρόλος είναι αυτός της Σοφούλας. Ερωτεύτηκε τον πρώην δάσκαλό της, μετά τα έφτιαξε με τον Αγγελο, τον χώρισε και μετά τον ήθελε πάλι. Οταν αρραβωνιάστηκαν, τον χώρισε δεύτερη φορά γιατί ερωτεύτηκε τον Βόσκαρη, με τον οποίο και τελικά παντρεύτηκε! Ομως εκείνος, λίγο μετά τον γάμο τους άρχισε να της δείχνει το πραγματικό και βίαιο πρόσωπό του.

Άγριες Μέλισσες Σοφούλα Άγγελος

Η Σοφούλα ανακαλύπτει πως η Ελένη προσπαθούσε να τη γλιτώσει από εκείνον και μετανιώνει που δεν την πίστεψε! Ο Αγγελος, παρόλο που σέβεται την επιλογή της να παντρευτεί κάποιον άλλον, ξέρει πως ο κίνδυνος για την κοπέλα που αγαπάει είναι τεράστιος και φέρνει τα πάνω-κάτω για να τη σώσει από τα χέρια του Βόσκαρη!

Και το καταφέρνει, καθώς η Σοφούλα ως σύζυγος του Μάνου, θα είναι εκείνη που θα ρίξει την «ταφόπλακα» στη δίκη του άντρα της και θα οδηγήσει τον Βόσκαρη ισόβια στη φυλακή! Η Σοφούλα θα θελήσει να μείνει με τον Αγγελο και εκείνος θα τη συγχωρέσει και το τέλος θα τους βρει ευτυχισμένους.