Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Battle of Couples: Όσα δεν γνωρίζατε για την Εβελίνα και τον Γιώργο

Το ριάλιτι ξεκινάει και είναι πεπεισμένοι να τα δώσουν όλα

Battle of Couples: Όσα δεν γνωρίζατε για την Εβελίνα και τον Γιώργο
TV24 25.02.2021 16:30
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To Battle of Couples κάνει πρεμιέρα απόψε στον ALPHA στις 21.00 και ήρθε η ώρα να γνωρίσετε ένα ένα τα ζευγάρια για να είστε διαβασμένοι για το επεισόδιο. Η Εβελίνα και ο Γιώργος είναι ένα από τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα και έχουν μεγάλες προσδοκίες για να κερδίσουν το έπαθλο.

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Εβελίνα και τον Γιώργο του Battle of Couples

Η Εβελίνα και ο Γιώργος έρχονται από την Κρήτη και είναι μαζί μόνο 8 μήνες. Ως γνήσιος Κρητικός από τα Ανώγεια, ο Γιώργος είναι παλικάρι και από το πρώτο κιόλας ραντεβού ξεκαθάρισε στην Εβελίνα ότι θέλει σοβαρή σχέση. Είναι φιλόλογος, χορεύει πεντοζάλη και του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, όπως η συμμετοχή του ζευγαριού στο Battle of the Couples, για την οποία η Εβελίνα έμαθε λίγες ώρες πριν φύγουν από το νησί.

Battle of Couples Εβελίνα Γιώργος

Του αρέσει που εκείνη τον φροντίζει και τον περιποιείται, ενώ θα έχει τα μάτια του ανοιχτά για να υπερασπιστεί την τιμή της αν χρειαστεί.

Η Εβελίνα που είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ενθουσιάστηκε με αυτή την έκπληξη και το ζευγάρι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά και να πάνε ένα ταξίδι μαζί στην Ιταλία.

Battle of Couples: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα μένουν τα ζευγάρια

To Battle of Couples κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (25/2), με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο τιμόνι και την Σάσα Σταμάτη στο πλευρό του. Λίγες ώρες πριν βέβαια, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα στην οποία θα μένουν τα ζευγάρια.

Το ριάλιτι, το οποίο θα προβάλλεται συνολικά τέσσερις μέρες μέσα στην εβδομάδα, θα διαδραματίζεται μέσα σε ένα σπίτι που θα ζήλευαν πολλοί.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πως έχει αρκετές διαφορές από τη βίλα του The Bachelor, την οποία γνωρίσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς έχει πιο αυστηρό στιλ. Η Σάσα Σταμάτη θα ανοίξει αύριο στις 21.00 τις πόρτες της βίλας για να μπουν τα ζευγάρια.

Battle of Couples βίλαBattle of Couples τραπεζαρίαBattle of Couples Play RoomBattle of Couples σπίτιBattle of Couples βεράνταBattle of Couples σαλόνι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of Couples: Αυτές τις δοκιμασίες θα κληθούν να περάσουν τα ζευγάρια

Battle of Couples: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την αρένα

Share