Battle of the Couples: Ανακοίνωση «βόμβα» από τον Βασιλάκο - Θα αποχωρήσει σήμερα ένα ζευγάρι

Θα επιστρέψουν κιόλας σπίτι τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the Couples: Ανακοίνωση «βόμβα» από τον Βασιλάκο - Θα αποχωρήσει σήμερα ένα ζευγάρι

Με μια ανακοίνωση «βόμβα» ξεκίνησε η πρεμιέρα του Battle of Couples, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ενημερώνει τα 13 ζευγάρια πως ένα από αυτά θα χρειαστεί να αποχωρήσει!

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανακοίνωσε πως ένα από αυτά δεν θα δει ποτέ την εντυπωσιακή βίλλα και θα χρειαστεί να επιστρέψει σπίτι τους.

Έτσι, τα 13 ζευγάρια πέρασαν από 2 δύσκολες δοκιμασίες, η πρώτη αφορούσε προσωπικές ερωτήσεις με σκοπό να επιβεβαιώσουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας των άλλων και η δεύτερη τίτλους τραγουδιών.

Σε κάθε λάθος απάντηση, η κάθε κοπέλα ερχόταν αντιμέτωπη με άφθονο και κρύο νερό! Τα ζευγάρια ωστόσο που σημείωσαν τις λιγότερες σωστές απαντήσεις, χρειάστηκε να περάσουν ξανά από μια δοκιμασία, η οποία δεν ήταν και τόσο ευχάριστη μιας και αφορούσε λάσπες και ταχύτητα!

Battle of the Couples αποχώρηση

Battle of the Couples αποχώρηση ζευγαριού

Battle of the Couples αποχώρηση ζευγάρι

Battle Of Couples: Τα πρώτα πλάνα μέσα από τη βίλα με τα ζευγάρια

To Battle of Couples έκανε πρεμιέρα και ήδη ο ALPHA έβγαλε στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα μέσα από τη βίλα με τα ζευγάρια να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και να τραβάνε τα πιο απολαυστικά Tik Tok.

Όλα είναι έτοιμα και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως το νέο ριάλιτι θα προβάλλεται συνολικά τέσσερις μέρες την εβδομάδα.

Τρία από τα ζευγάρια αποφάσισαν να περάσουν λίγο πιο δημιουργικά το χρόνο τους και έτσι τράβηξαν μερικά φοβερά Tik Tok βίντεο στα οποία παίζουν μουσική με ιδιαίτερο τρόπο. Άλλοι αφήνουν το φαγητό στη μέση, άλλοι απολαμβάνουν τον κήπο και άλλοι ενοχλούν την ώρα του μπάνιου.

Τα πρώτα πλάνα μέσα από τη βίλα του Battle of Couples:

Καίτη και Γιώργος

Κώστας και Κρίστη

Γιώργος και Ελένη