Masterchef 5 trailer 1/3: Δηλώσεις με επιπτώσεις - «Αν αποχωρήσεις σήμερα είναι μονόδρομος»

Ποιος αποφάσισε πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Masterchef 5 trailer 1/3: Δηλώσεις με επιπτώσεις - «Αν αποχωρήσεις σήμερα είναι μονόδρομος»

Με το στόμα ανοιχτό θα σας αφήσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς όπως είδαμε από το trailer 1/3, ένας παίκτης θα αποκαλύψει πως έχει σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα, θα του απαντήσει πως αν τελικά φύγει, η επιλογή αυτή θα είναι μονόδρομος και δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη, ούτε και να επιστρέψει.

Όσον αφορά την δοκιμασία, για ακόμη μια φορά είναι απαιτητική. Όλοι οι παίκτες - πλην του Κωστή που αποχώρησε το Σάββατο - θα πρέπει να φτιάξουν το πιο σωστό και νόστιμο πιάτο αν θέλουν να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι, αφού αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ακόμη μια αποχώρηση.

Όταν η δοκιμασία θα ολοκληρωθεί, κάποιοι παίκτες θα έχουν δώσει το σωστό αποτέλεσμα στους κριτές οι οποίοι θα μιλήσουν με καλά λόγια, άλλοι ωστόσο, θα απογοητευτούν από την κριτική που θα λάβουν.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Πως τα πάει σε τηλεθέαση το MasterChef 5 χωρίς να έχει απέναντι το Survivor 4;

Τα (27/2) νούμερα τηλεθέασης έφτασαν πριν από λίγο και η αλήθεια είναι πως για ακόμα μία φορά το MasterChef 5 κατάφερε να κάνει τη διαφορά σε μία μέρα που έλειπε φυσικά το Survivor 4 από την ζώνη της prime time.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής αποτελεί μία σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος έχει βρεθεί πίσω στην τηλεθέαση μιας και παίζει απέναντι στο Survivor το οποίο βάσει των ποσοστών είναι το νούμερο ένα ριάλιτι της σεζόν.

Επιπλέον, απέναντί του έχει τις πανίσχυρες Άγριες Μέλισσες οι οποίες έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό που οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν να βγάλουν και τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1.

MasterChef 5 τηλεθέαση

Έτσι λοιπόν το MasterChef στη χθεσινή ψηφοφορία και τη δοκιμασία αποχώρησης κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση της ζώνης του και να ξεχωρίσει καθώς σημείωσε 31,2% στο δυναμικό κοινό.

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (Ε) 7,3
  • ANT - MAN 3,9
  • ΑΝΤ1: Ταξί 12,3
  • ΑΝΤ1: Dettόλμη και γοητεία 13,6
  • STAR: MasterChef 5 31,2
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 8,5
  • Mega: Στο σπίτι με το Mega 7,4
  • OPEN: Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλεια του Κρυστάλλινου κρανίου 6,0