MasterChef 5 spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς παίκτης από την κλίκα της τριάδας και επιστρέφει ο Κωστής

Επιστροφές... καταστροφές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς παίκτης από την κλίκα της τριάδας και επιστρέφει ο Κωστής

Απίστευτες ανατροπές θα δούμε να γίνονται στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 5. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και ένας να γυρίσει και πάλι πίσω.

Ο λόγος για τον Κωστή, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε το Σάββατο, αφού είναι το πιο αδύναμο πιάτο, όμως η παραγωγή θα τον βάλει πάλι μέσα. Μια γεύση μάλιστα μας έδωσε και το trailer.

«Κάποιος από την κλίκα της τριάδας αποχωρεί οικειοθελώς και θα δείτε σε λίγες μέρες ότι επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης», είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5 (27/2)

Η ψηφοφορία των Κόκκινων

Στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef 5, είδαμε την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας στην οποία βγήκαν στον «ντάκο» ο Κωστής και ο Διονύσης.

Στο συμβούλιο, ο Πάνος ως αρχηγός της ομάδας, έθεσε τον εαυτό του σε ασυλία και έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Ιωάννη Αυλωνίτη.

Χθες είδαμε τους άλλους δύο παίκτες να ετοιμάζονται για την δοκιμασία αποχώρησης ωστόσο ο Κωστής θεώρησε πως άδικα βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Τα νεύρα του Ιωάννη

MasterChef 5 Ιωάννης

Οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν δύο πολύ απαιτητικά πιάτα και έτσι και οι τρεις είχαν πιεστεί σημαντικά από τον χρόνο.

Στην τελική ευθεία για τη δοκιμασία, τόσο ο Ιωάννης και ο Διονύσης όσο και ο Κωστής έδειξαν να είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα, ένα ποτήρι με μία παρασκευή τού έφυγε από το χέρι και έπεσε κάτω και έτσι δεν πρόλαβε να το βάλει στο πιάτο για να δώσει μία ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Ο Ιωάννης δεν πρόλαβε να βάλει μία παρασκευή στο πιάτο του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο πλατό μετά την εκπνοή του χρόνου.

Συγκεκριμένα, από τα νεύρα του, πέταξε ολόκληρο το ταψί!

Η αποχώρηση του Κωστή

Μετά το τέλος της, πολύ ξεκάθαρης για αρκετούς από την κόκκινη ομάδα, ψηφοφορίας, οι παίκτες που διαγωνίστηκαν μαζί με τον Ιωάννη, στη Δοκιμασία Αποχώρησης ήταν ο Διονύσης και ο Κωστής.

Ο Κωστής ήταν αυτός που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια ενώ από το πιάτο του έλειπαν αρκετές παρασκευές με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία και να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Ο ίδιος ωστόσο εξήγησε πως έχει σκοπό να επιστρέψει όταν μπορέσει.