Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας σκοτώνει τον Θέμελη

Θα τον δηλητηριάσει και θα βρεθεί νεκρός από καρδιακό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας σκοτώνει τον Θέμελη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον θάνατο του Θέμελη. Θα τον σκοτώσει ο Δούκας, ο οποίος έμαθε πως είναι ο πατέρας του Μελέτη και βιαστής της αδερφής του, Ανέτ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Πρωινό δεν θα το αφήσει αυτό έτσι και θα τον δηλητηριάσει, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός λόγω καρδιακού επεισοδίου.

«Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Δούκας Σεβαστός θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Θέμελη και μετά από λίγο ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Πως έχει συμβεί αυτό; Ο Δούκας τον δηλητηρίασε, του έριξε κάτι σε αυτό που έπινε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Δούκας. Το έχει κάνει και στην περίπτωση του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των τριών αδερφών. Η Ανέτ όταν το μαθαίνει αυτό συγκλονίζεται. Φυσικά δε μιλάει. Αντίθετα θα δούμε τη Μυρσίνη, όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, μάλλον να συμφωνεί.

Αντίθετα ο Μελέτης θα συγκλονιστεί και θα είναι αυτός που υποψιαστεί τον Δούκα, γιατί γνωρίζει τι είχε συμβεί με τον Γιώργη Σταμίρη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας. Θα δούμε και τρίτη σεζόν τη σειρά;

Οι σημερινές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 100 - 01/03

Η Ελένη θα αρνηθεί τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία, ενώ η Δρόσω σε λίγες ημέρες θα απειλήσει πως θα την κλείσει στην φυλακή.

Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει.

Άγριες Μέλισσες Σοφούλα

Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;