Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Καίτη Γαρμπή εισβάλλει και πάλι στη σειρά

Θα τη δούμε σε ρόλο έκπληξη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Καίτη Γαρμπή εισβάλλει και πάλι στη σειρά

Η Καίτη Γαρμπή πρόκειται να μπει για δεύτερη φορά στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και αυτή τη φορά σε έναν ρόλο έκπληξη, αφού δε θα υποδυθεί τον εαυτό της αλλά μία γυναίκα που απεχθάνεται την Καίτη Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έκτακτη συμμετοχή της, ανέλυσε το ρόλο της ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον Διονύση Σχοινά.

Καίτη Γαρμπή ALPHA

Θυμίζουμε πως η Καίτη Γαρμπή είχε κάνει guest εμφάνιση και στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα με αποτέλεσμα, η σειρά να βγει πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα

Τι θα δούμε απόψε στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (28/2)

Η νέα γειτόνισσα του Άγγελου και της Βέλης, η Νταίζη Ντάκου εισβάλει στο σπίτι τους και το κάνει άνω κάτω! Η Νταίζη πάντα είχε ένα όνειρο: να γίνει τραγουδίστρια.

Όμως η απίστευτη ομοιότητά της με την Καίτη Γαρμπή στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, αφού κανένας μαγαζάτορας και καμία δισκογραφική δεν της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εμφανιζόταν πάντα ως τριτοτέταρτο όνομα, κυρίως σε πίστες της επαρχίας, χωρίς ποτέ να αναγνωριστεί το ταλέντο και η φωνή της. Η ίδια πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερη από την Γαρμπή και θα μπορούσε να την είχε «φάει λάχανο», αν δε της έβαζαν τρικλοποδιές τα κυκλώματα…

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα Καίτη Γαρμπή

Ο Άγγελος, στο πρόσωπό της, θα βρει μια γυναίκα δυναμική, μια φίλη για να πίνουν καφέ και να λένε τα νέα τους. Από την άλλη η Βέλη θα έχει συχνές κόντρες μαζί της, καθώς η Νταίζη τα «λέει έξω απ’ τα δόντια» και η Βέλη δεν αντέχει την έντονη κριτική.

Ο Μήτσος βρίσκει νέο «αίσθημα» που έρχεται να μείνει μαζί του. Την Κική (Βασιλική Μπέλλου). Η Καίτη στην αρχή ενθουσιάζεται, μέχρι που η Κική αρχίζει να παίρνει την θέση της.

Ο Μπάμπης αρρωσταίνει και η Ξένια τον περιποιείται. Όταν όμως αρρωσταίνει η Ξένια, ο Μπάμπης κουράζεται πολύ εύκολα…

Με αφορμή την εξαφάνιση ενός άντρα, το χωριό χωρίζεται σε δυο ομάδες για να βοηθήσει στις έρευνες. Μηνάς και Βούλα, βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα…