Αγγελική 2/3: Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική 2/3: Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Αγγελική», με την Χριστίνα να αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει.

Τρίτη 2 Μαρτίου - Επεισόδιο 91

Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά.

Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη. Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει.

Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις. Αν χάσατε το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

Αγγελική 2/3

Τι θα δούμε αύριο Τετάρτη 03 Μαρτίου στην Αγγελική

Η Αγγελική πιέζει την Ασπασία να της πει για το παιδί της κι εκείνη υποκύπτει αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Στο σπίτι, ο Δημήτρης παραπλανά την Αθηνά κι επικοινωνεί κρυφά με την Κατερίνα μέσω της Δανάης.

Ο Στέφανος μαθαίνει απρόσμενα τα πραγματικά αισθήματα της Αγγελικής για αυτόν, όσο ο Παύλος με τη Τζένη δολοπλοκούν εναντίον του. Στον κόσμο των Ζάχων μια συζήτηση για τον Αργυρό προκαλεί την αντίδραση της Λένας και βάζει σε υποψίες τον Μιχάλη, ο οποίος δέχεται τηλεφώνημα της Ελένης που του ζητά να πάρουν μαζί τα αποτελέσματα του DNA μέχρι που τον διακόπτει η Αγγελική και του λέει ότι ποια είναι η κόρη της.

Αγγελική Στέφανος