Έλα στη θέση μου 3/3: Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας βρίσκοντα στην έπαυλη σε ένα περίεργο τετ-α-τετ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλα στη θέση μου 3/3: Η Ρενάτα και ο Αχιλλέας βρίσκοντα στην έπαυλη σε ένα περίεργο τετ-α-τετ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη Θέση μου, με την Ρενάτα και τον Αχιλλέα να βρίσκονται στην έπαυλη με ένα περίεργο τετ-α-τετ.

Η Βάνα ψάχνει την Κέντρα που έχει εξαφανιστεί από το νοσοκομείο, την ώρα που ο Αχιλλέας προσπαθεί να πείσει τη Ρενάτα να τον βοηθήσει στα σχέδια του.

Η Ισμήνη ακούει μια συνομιλία της Θάλειας με τον Πρόξενο και ενημερώνει τον Βλάση, την ώρα που η Σύλβια αποφασίζει να αρνηθεί την πρόταση της Φλωρέτας.

Θα καταφέρει ο Βλάσης να ανακαλύψει τι συνδέει τη Θάλεια με τη Φαίη και τον Πρόξενο; Πώς θα αντιδράσει η Κέντρα όταν βρει τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα στην έπαυλη σε ένα περίεργο τετ-α-τετ; Στο μεταξύ, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από την σειρά λόγω εγκυμοσύνης!

Έλα στη θέση μου 3/3

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτη 04 Μαρτίου στην σειρά Έλα στη θέση μου

Η Κέντρα εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στον Αχιλλέα και τη Ρενάτα, αλλά εκείνοι αντί να τη δουν να εκρήγνυται, συνειδητοποιούν ότι έχει αμνησία. Ο Μάρκος μαθαίνει πως ο Βλάσης ανακάλυψε την αφίσα του στο σπίτι της Φαίης και φοβάται ότι το ξέρει πλέον και η Ρενάτα.

Η Σύλβια και ο Ζούβας ανακοινώνουν στη Φλωρέτα ότι αρνούνται την πρότασή της να γίνει παρένθετη μητέρα του παιδιού τους και η Φλωρέτα τα βάζει με τον Λεωνίδα. Ο Βλάσης ψάχνει τρόπους να εντοπίσει τον Πρόξενο, την ίδια στιγμή που η Φαίη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, ενώ ο Θοδωρής ανακαλύπτει στα πράγματα της Θάλειας μια κάρτα επιβίβασης… Φεύγει το ίδιο βράδυ η Θάλεια για Γερμανία; Και τι ακριβώς θυμάται η Κέντρα;