Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 3/3: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει τον Μενέλαο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 3/3: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει τον Μενέλαο
TV24 03.03.2021 10:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό επεισόδιο στον Ήλιο, με την Αλεξάνδρα να δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει τον Μενέλαο.

Η Λήδα περιμένει την απόφαση του νοσοκομείου. Φοβάται μήπως ο Άγγελος καταφέρει πάλι με τη δύναμη των γονιών του να τη γλυτώσει. Ο Φίλιππος αισθάνεται τύψεις που δεν λέει την αλήθεια στην Διώνη και ανησυχεί μήπως αυτό γίνει αιτία να χωρίσουν.

Ο Πέτρος προσπαθεί να κρύψει την απογοήτευσή του όταν μαθαίνει πως η Λένα είναι έγκυος από τον Ντίνο. Η Ιωάννα επισκέπτεται την Αλίκη στο σπίτι της και η Εύα την κατηγορεί ότι έκλεψε ένα ακριβό κόσμημα από το δωμάτιο της Αλίκης.

Η Αλίκη απογοητεύεται και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την Ιωάννα, ενώ εκείνη προσπαθεί να της αποδείξει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Ο Λουκάς παρακολουθεί το σπίτι του Μενέλαου και με έκπληξη βλέπει τον Φίλιππο να τον επισκέπτεται. Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή στον Λουκά να σκοτώσει τον Μενέλαο. Ο Δήμος φτάνει σε ένα ερημικό σημείο που έχει κανονίσει με τον Δικηγόρο και εκεί θα πυροβολήσει τον Χρήστο. Η Σοφία δεν βρίσκει τον Χρήστο στο κινητό... ανησυχεί και πάει στο μπαρ να ρωτήσει τον Δήμο αν γνωρίζει κάτι. Στο μεταξύ, η Αλίκη γίνεται στόχος των δολοφόνων!

Ήλιος 3/3

Σοκ στον Ήλιο: Ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση

Στον Ήλιο, ο Φίλιππος συνεργάζεται με τον Δημήτρη για να ξεσκεπάσει τον Μενέλαο, του οποίου προσπαθεί να γίνει το δεξί χέρι. Ο δικηγόρος, δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν.

Ο Μενέλαος στέλνει ένα μήνυμα εκφοβισμού στον Φίλιππο κάνοντας μια αιφνιδιαστική κίνηση. Ομως ο Φίλιππος είναι πλέον αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την παράνομη οργάνωση και έτοιμος να ρισκάρει ακόμα περισσότερο. Με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του.

«Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να με υπολογίζεις ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου. Μπορείς να βασιστείς σε μένα», του τονίζει. Ο Μενέλαος, επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει έναν όρο. «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψεις κάθε επαγγελματική σχέση με τη Διώνη», του λέει, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος, σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει τη Διώνη είναι ο χωρισμός. Είναι κάτι που τον πονάει πολύ αλλά δεν βρίσκει καλύτερη λύση από αυτή.

Ήλιος spoiler Φίλιππος Διώνη

Την ίδια ώρα η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί ότι ο δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. Δεν χάνει μάλιστα την ευκαιρία να πει στον Μενέλαο για την... ανακάλυψή του. «Σε συμβουλεύω να τον απομακρύνεις από τη δουλειά. Φαίνεται πως δεν είναι τελικά τόσο αξιόπιστος και ενεργεί πίσω από την πλάτη σου», του επισημαίνει κι έτσι κερδίζει περισσότερο την εμπιστοσύνη του.

Ο δικηγόρος το μαθαίνει και επισκέπτεται τον Φίλιππο. «Γνωρίζω τι πας να κάνεις αλλά δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες», είναι τα λόγια του. Αργότερα η Διώνη ακούει κρυφά τον Φίλιππο και τον Διονύση να συζητούν στο γραφείο του και συμπεραίνει ότι ο Φίλιππος την απατάει.

Ετσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Στη συνέχεια ο Φίλιππος εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μενέλαος και καταστρώνει με τον Δημήτρη το σχέδιο σύλληψής του. Ο Μενέλαος, όμως, θέλοντας να αφοπλίσει τον Δημήτρη και να τον απομακρύνει από τις δουλειές του, δίνει εντολή να απάγουν την Αλίκη. Ολοι αναστατώνονται.

Ο Φίλιππος με τη σειρά του αποφασίζει να απομακρυνθεί από τη Διώνη για να την προστατεύσει. Ο δικηγόρος, από την άλλη, δυσαρεστημένος με την εύνοια του Μενέλαου προς τον Φίλιππο, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν… Ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση, ενώ ταυτόχρονα άγνωστοι επιτίθενται με όπλα στο μπαρ του Δήμου, τη στιγμή που βρίσκονται εκεί η Λένα και ο Ντίνος.

Ήλιος Διώνη

Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως οι δύο επιθέσεις δεν έγιναν τυχαία ταυτόχρονα. Οταν ο Φίλιππος αναγνωρίζει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε στο πρόσωπο ενός από τα τσιράκια του δικηγόρου, ο Μενέλαος πείθεται πως ο δικηγόρος του ενεργεί κρυφά και αποφασίζει να τον τιμωρήσει, όπως αρμόζει σε όποιον έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας

Ευγενία Δημητροπούλου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου - «Μου προκαλεί αμηχανία»

Share