Έξαψη 3/3: Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με την σχέση της Εβίτας

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έξαψη 3/3: Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με την σχέση της Εβίτας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, Έξαψη αφού σήμερα θα δούμε τον Αλέξανδρο να έρχεται αντιμέτωπος με την σχέση της Εβίτας.

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη

Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας - Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μηνάς ανακρίνει τον Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο για τον εθισμό του με το ποτό.

Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Τζόυ κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη. Aν χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, μπορείτε να δείτε τι έγινε εδώ.

έξαψη εξελίξεις

Ανατροπή στην Έξαψη: Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται με την κατάθεση της Βίκυς

Στην Έξαψη, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτά, η Μαρίνα συνεχίζει να ψάχνει ποιος θέλει την αδελφή της νεκρή, ενώ η Βίκυ με τις αποκαλύψεις της που συνταράσσουν το πανελλήνιο, αθωώνει τον πατέρα της.

Η Μαρίνα, η οποία θα βρεθεί σύντομα σε θανάσιμο κίνδυνο, μαθαίνει ότι οι βιταμίνες που έπαιρνε η Βίκυ ήταν, στην πραγματικότητα, ηρεμιστικά. Τώρα ξέρει ότι η αδελφή της κινδυνεύει ακόμη.

Αλλωστε λίγο καιρό νωρίτερα της είχαν πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου επιχειρώντας μια ακόμη δολοφονική απόπειρα εναντίον της. Οποιος θέλει να τη βγάλει από τη μέση δεν θα σταματήσει εδώ. Οι υποψίες της τώρα στρέφονται στον Πέτρο. «Αυτός της δίνει τη φαρμακευτική αγωγή και είναι συνέχεια μαζί της», σκέφτεται και το λέει στον Μηνά.

Οι δυο τους προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Ομως για ένα είναι πλέον σίγουρη η Μαρίνα. Πως ο επίδοξος δολοφόνος δεν είναι ο Τζώρτζης. Μπορεί το γεγονός ότι είναι πατέρας της αδελφής της να εξακολουθεί να μην μπορεί να διαχειριστεί, κυρίως επειδή της το έκρυψε, ωστόσο αποτελεί ένα βασικό στοιχείο που την κάνει να αμφισβητεί την ενοχή του.