Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Battle of The Couples: Αλλάζουν οι μέρες και ώρες προβολής

Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην prime time ζώνη

Battle of The Couples: Αλλάζουν οι μέρες και ώρες προβολής
TV24 05.03.2021 16:33
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Το Battle of Couples αλλάζει όπως φαίνεται τις μέρες και ώρες προβολής του μιας και στην prime time ζώνη που βρισκόταν, δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει - δείτε τα νούμερα τηλεθέασης -.

Το νέο πρόγραμμα το Battle of Couples

Σύμφωνα με πληροφορίες το Battle of the Couples, από την επόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται μόνο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο της Πέμπτης θα παίζει 23:00 – 01:00 και το επεισόδιο της Παρασκευής 21:00 – 23:45, δίνοντας έτσι πάσα στο Φως στο Τούνελ.

Είναι γεγονός ότι από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη είναι πια πολύ περιορισμένο το έδαφος για να μπορέσει να σταθεί οτιδήποτε απέναντι από το Survivor, το MasterChef και τις Άγριες Μέλισσες και αυτό είναι κάτι που το Battle of the Couples το βίωσε σε ακραίο βαθμό την τρέχουσα εβδομάδα.

battle of couples

Battle of the couples trailer 5/3: Απόψε θα ψηφιστεί το δεύτερο ζευγάρι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του Battle of the couples θα παρακολουθήσουμε την πρώτη Τελετή των Βραχιολιών, στην οποία οριστεί και το δεύτερο ζευγάρι προς αποχώρηση.

Οι ισορροπίες του παιχνιδιού αλλάζουν για τα καλά και απόψε δύο ζευγάρια θα χάσουν το σύμβολο της δύναμης τους. Όλα θα ψηφίσουν ανοιχτά το δεύτερο ζευγάρι που θα οδηγηθεί στην διαδικασία της ψηφοφορίας, κάτι που θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο ζευγάρι που βρίσκεται μια ανάσα πριν αποχαιρετήσει το έπαθλο είναι η Γεωργία και ο Μιχαήλ, αφού έχασαν στη χτεσινή δοκιμασία.

Στο τρέιλερ μάλιστα βλέπουμε πως ο Κώστας με την Κρίστη, θα δώσουν την αρνητική τους ψήφο στον Κυριάκο και την Μαριάννα, καθώς γιατί δεν τους αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μιλάει ο Κυριάκος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA - Αποκλειστικό: Χαμός με τον Βασιλάκο λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of Couples

Έκτακτες αλλαγές στον ALPHA λόγω του Battle of The Couples

Share