8 Λέξεις: Η Έλλη μένει έγκυος - Παντρεύονται με τον Φρίξο

Η Εύα και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να κάνουν παιδί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Έλλη μένει έγκυος - Παντρεύονται με τον Φρίξο

Στις 8 Λέξεις, ο Φρίξος, μετανιωμένος, κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει την Ελλη ότι την αγαπάει και ότι θέλει να την παντρευτεί, αλλά η Ελλη δεν τον πιστεύει. Η επιμονή του όμως φέρνει γρήγορα αποτελέσματα και μια έκπληξη τους φέρνει πιο κοντά στον γάμο!

Έτσι η Έλλη θα ανακοινώσει στην Φρίξο πως είναι έγκυος

Ο Φρίξος, μετά από πολύ κόπο, πείθει τελικά την Ελλη για τη μεταμέλειά του και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Στο μεταξύ η Ελλη, χαρούμενη με όλη αυτή την εξέλιξη, ανακοινώνει και κάτι ακόμα πολύ πιο σημαντικό στον Φρίξο: «Καλά, δεν θα το πιστέψεις. Αγάπη μου, έγινε θαύμα. Είμαι έγκυος. Περιμένουμε παιδάκι. Μπορείς να κάνεις παιδιά, είδες;», του λέει.

Ο Φρίξος όμως, που της έχει πει ψέματα στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδία, αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Εκπληκτη λοιπόν η Ελλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Ποιο θαύμα; Μια χαρά μπορώ να κάνω παιδιά. Ετσι το είπα τότε. Στην απελπισία μου για να σε κάνω να σταματήσεις να θέλεις να παντρευτούμε», απολογείται.

Η Ελλη φυσικά τον συγχωρεί και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Ελλη. Ο Φρίξος, με όλες τις τυπικότητες, της ζητάει να παντρευτούν: «Τώρα σου κάνω και επίσημα και ολόσωστα πρόταση γάμου. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει. Δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Η Ελλη δέχεται και το ζευγάρι αρχίζει να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες καθώς η εγκυμοσύνη της Ελλης δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια. Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα τα ανακοινώνουν και στην Ιφιγένεια με τον Σπύρο που αποφασίζουν να είναι οι κουμπάροι τους.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

Η Εύα και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να κάνουν παιδί

8 Λέξεις Εύα Νικηφόρος παιδί

Η Εύα υποφέρει με τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο και κάθε μέρα όλο και πιο πολύ συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει να τον χάσει. Ετσι αποφασίζει να κάνει πίσω και να του μιλήσει ανακοινώνοντάς του παράλληλα: «Νικηφόρε, έχεις δίκιο. Φέρθηκα πολύ εγωιστικά.

Εγώ μπορεί να έχω ήδη παιδί, όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να αφαιρέσω αυτή τη χαρά από σένα. Εκτός όμως απ’ αυτό, ναι, θέλω κι εγώ να κάνουμε ένα παιδί». Ο Νικηφόρος τρελαίνεται από τη χαρά του και αποφασίζουν να κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν ένα παιδί και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Παντρεύονται και η Σμαράγδα με τον Σίμο.

Αιμίλιος και Μάγδα περιμένουν κοριτσάκι

Ο Αιμίλιος και η Μάγδα μαθαίνουν ότι περιμένουν κοριτσάκι και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα το ζευγάρι βγαίνει για να το γιορτάσει. Ομως, για κακή τους τύχη, θα πέσουν πάνω στην οικογένεια Αρώνη που έχει βγει για φαγητό. Το κλίμα είναι βαρύ και κυρίως για την Ελισάβετ, που για μια ακόμη φορά έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.