Ήλιος 8-12/3: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 8-12/3: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια την σειράς του ANT1 Ήλιος, για αυτό πάρτε μια γεύση.

Ήλιος, Δευτέρα 8 Μαρτίου – Επεισόδιο 116:

Ο Δήμος καταφέρνει να γλιτώσει απ’ την ενέδρα που του έστησαν και η Λήδα για μια ακόμα φορά θα βρεθεί στο πλευρό του. Ό,τι στοιχείο είχε συγκεντρώσει ο Δημήτρης για την υπόθεση του Μενέλαου, χάνεται απρόσμενα και το σχέδιό του παίρνει μια επικίνδυνη τροπή για όλους. Η Αλεξάνδρα πλησιάζει την Διώνη προειδοποιώντας την να μείνει μακριά από τον Φίλιππο. Εντωμεταξύ, η Αλίκη δίνει τα χρήματα στην Ιωάννα για την επέμβαση, ενώ ο Δημήτρης παραμένει καχύποπτος για τις προθέσεις της μητέρας της. Η Νέλλη και ο Μιχάλης έρχονται περισσότερο κοντά.

Ο Δημήτρης βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του δικηγόρου, αλλά δεν μπορεί να προβλέψει ότι θα τον εκβιάσουν με ό,τι αγαπάει περισσότερο. Ο Μενέλαος στέλνει ένα μήνυμα εκφοβισμού στον Φίλιππο κάνοντας μια αιφνιδιαστική κίνηση. Όμως ο Φίλιππος είναι πλέον αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την παράνομη οργάνωση και έτοιμος να ρισκάρει ακόμα περισσότερο.

Ήλιος, Τρίτη 9 Μαρτίου -Επεισόδιο 117:

Ο Φίλιππος, με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο, να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του. Ο Μενέλαος επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει σαν όρο να κόψει κάθε επαγγελματική σχέση με την Διώνη, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει την Διώνη, είναι ο χωρισμός. Ο Μάνος σε απελπισία καθώς φοβάται για τη ζωή του μέσα στη φυλακή και ο δικηγόρος του, του αποκλείει την περίπτωση να ξαναβγεί μέχρι τη δίκη του. Βλέπει σαν μόνη διέξοδο την απόδραση.

Ο Μενέλαος προσπαθεί να εξασφαλίσει την σιωπή του Δήμου, μετά την επίθεση που δέχτηκε. Ο Μιχάλης είναι φανερά αντίθετος με την προσπάθεια της μητέρας του να μπει στη ζωή της Αλίκης, ενώ η Αλίκη δείχνει αποφασισμένη να την κρατήσει στη ζωή της, παρά την αντίδραση της Εύας. Η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ήλιος 8-12/3

Ήλιος, Τετάρτη 10 Μαρτίου -Επεισόδιο 118:

Ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί ότι ο Δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. Τον συμβουλεύει να απομακρύνει τον Δικηγόρο από την δουλειά κερδίζοντας έτσι περισσότερο την εμπιστοσύνη του. Ο Δικηγόρος το μαθαίνει και επισκέπτεται τον Φίλιππο. Ο Μάνος ζητάει από τον δικηγόρο του να του στείλει χρήματα ώστε να οργανώσει την απόδρασή του. Ο Αντώνης προσπαθεί να συνεφέρει την Λήδα, η οποία είναι απογοητευμένη πια από τον εαυτό της και τις λάθος επιλογές της.

Η Διώνη ακούει κρυφά τον Φίλιππο και τον Διονύση να συζητούν στο γραφείο του και συμπεραίνει ότι ο Φίλιππος την απατάει. Έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Ο Μενέλαος απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν σταματήσει την έρευνα η Αλίκη θα είναι ο επόμενός τους στόχος. Ο Δημήτρης θα θορυβηθεί όταν στην φάρμα θα πέσουν πυροβολισμοί την ώρα που η Αλίκη βρίσκεται εκεί.

Ήλιος, Πέμπτη 11 Μαρτίου -Επεισόδιο 119:

Ο Φίλιππος, εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μενέλαος, για να καταστρώσει με τον Δημήτρη το σχέδιο σύλληψής του. Ο Μενέλαος, όμως, θέλοντας να αφοπλίσει τον Δημήτρη και να τον απομακρύνει απ’ τις δουλειές του, δίνει εντολή να απαγάγουν την Αλίκη. Όλοι αναστατώνονται.

Η Αλεξάνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ζητάει τον Φίλιππο για να του μιλήσει. Ο Φίλιππος αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Διώνη για να την προστατεύσει. Ο Μενέλαος απειλεί την Αλίκη, ζητώντας της να του πει με ποιον συνεργάζεται ο Δημήτρης εναντίον του. Ο Δικηγόρος απ’ την άλλη, δυσαρεστημένος με την εύνοια του Μενέλαου προς τον Φίλιππο, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν…

Ήλιος, Παρασκευή 12 Μαρτίου -Επεισόδιο 120:

Ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση, ενώ ταυτόχρονα άγνωστοι επιτίθενται με όπλα, στο μπαρ του Δήμου, τη στιγμή που βρίσκονται εκεί η Λένα και ο Ντίνος. Η Λένα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως οι δύο επιθέσεις δεν έγιναν τυχαία ταυτόχρονα. Ο Μενέλαος ζητάει από τον Δημήτρη να του δώσει το όνομα του πληροφοριοδότη της αστυνομίας, με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Αλίκης. Την ώρα που ο Δημήτρης είναι έτοιμος να του πει ποιος του δίνει πληροφορίες, η Αλίκη προσπαθεί να το σκάσει…

Όταν ο Φίλιππος αναγνωρίζει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε στο πρόσωπο ενός από τα τσιράκια του δικηγόρου, ο Μενέλαος πείθεται πως ο δικηγόρος του ενεργεί κρυφά πίσω απ’ την πλάτη του και αποφασίζει να τον τιμωρήσει, όπως αρμόζει σε όποιον έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος δέχεται δολοφονική επίθεση!

Ήλιος: Αποκλειστικό! Ο Μενέλαος είναι ο πατέρας του Φίλιππου

Στην σειρά Ήλιος το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας αποκαλύπτεται. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του, αλλά και με το παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα, αφού η Διώνη θεωρεί ότι είναι αδελφή του.

Οι πράξεις του Μενέλαου συνεχίζουν να αποπροσανατολίζουν τον Δημήτρη και τον Φίλιππο που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν στοιχεία και να τον ξεσκεπάσουν. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της αγωνιά μην αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μια αλήθεια που ξέρει μόνο εκείνη και ο Μενέλαος και την έχουν κρύψει καλά εδώ και χρόνια. Η Αλεξάνδρα έχει πει του Φίλιππου ότι ο πατέρας του τους εγκατέλειψε όταν ήταν μικρός και από τότε απέφευγε να μιλάει για εκείνον.

«Σου έχω πει ότι δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτόν. Αρκετό κακό μας έκανε», του είχε πει επανειλημμένα. Οσο κι αν ο γιος της είχε προσπαθήσει να μάθει την ταυτότητά του ή κάποια στοιχεία γι’ αυτόν, εκείνη πάντα σταματούσε την κουβέντα.

Ο Φίλιππος θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του χωρίς να γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι και ότι τον κυνηγάει μαζί με τον Δημήτρη και τον Δήμο να τον βάλουν στη φυλακή. Γιατί ο πατέρας του είναι... ο Μενέλαος. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας που μέχρι στιγμής έχει μείνει κρυφό, αλλά όχι για πολύ.

Ομως, αυτό το συγκλονιστικό από μόνο του γεγονός δεν αφορά μόνο τις ζωές των τριών τους αλλά και της Διώνης, της κόρης του. Μπορεί η σχέση της με τον Φίλιππο να έρθει σε ρήξη και να χωρίσουν, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχουν υπάρξει ζευγάρι.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τελικά οι δυο τους δεν είναι αδέλφια αφού η Διώνη δεν είναι βιολογικό παιδί του Μενέλαου. Μέχρι να αποκαλυφθούν όλα αυτά έχουν ακόμη πολλά να συμβούν.

Ήλιος Φίλιππος πατέρας