MasterChef 5 - highlights 10/3: Ο παραλίγο τσακωμός και η ανακατώστρα Μαρίνα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 10/3: Ο παραλίγο τσακωμός και η ανακατώστρα Μαρίνα

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5 είδαμε έναν... παραλίγο τσακωμό κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, την Μαρίνα ανακατώστρα, αλλά και πολλά άλλα.

Αυτά είναι τα 10/3 highlights του Survivor 4

Τα πλεονεκτήματα της Μαρίας στην πρώτη εξωτερική δοκιμασία

Τα πλεονεκτήματα της Μαρίας ήταν να επιλέξει σε ποια ομάδα θα πάει ο Κωστής - o οποίος δέχεται μεγάλο bullying από τους συμπαίκτες του - και αντίστοιχα να επιλέξει από την ίδια ομάδα ποιος φύγει. Σε αυτό το πλεονέκτημα η παίκτρια διάλεξε ο Κωστής να πάει στην κόκκινη ομάδα και η Μαργαρίτα να μεταφερθεί στην μπλε.

Το δεύτερο πλεονέκτημα ήταν να διαλέξει τους αρχηγούς. Έτσι επέλεξε στην κόκκινη να παραμείνει αρχηγός ο Αντώνης και στην μπλε έβαλε τον Στέφανο.

Το τρίτο πλεονέκτημα ήταν να επιλέξει ένα άτομο από την αντίπαλη (κόκκινη) ομάδα που δεν θα μπορεί να μαγειρέψει και το άτομο αυτό ήταν η Κωνσταντίνα.

Ο παίκτης που έζησε για λίγο σε μοναστήρι

MasterChef 5 highlights 10/3

Λίγο πριν ξεκινήσει η ομαδική δοκιμασία, οι κριτές ανακοίνωσαν το μενού το οποίο και θα έπρεπε να ετοιμάσουν μοναστηριακή κουζίνα σε συνδυασμό με την σύγχρονη Ελληνική γαστρονομία.

Ο Διονύσης Σαρακίνης, μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως έχει επισκεφτεί μοναστήρι, όπου και έχει ζήσει εκεί για λίγο, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τη μοναστηριακή κουζίνα.

O Παραλίγο τσακωμός στην δοκιμασία

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαργαρίτα ξέσπασε κατά του Παναγιώτη, ο οποίος έδειχνε ανέκφραστος με το αποτέλεσμα της μαγειρικής της.

«Πώς σου φαίνεται στη γεύση; Πωω ρε φίλε, αυτό που κάνεις μου σπάει τα νεύρα. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει ρε φίλε...», είπε με αρκετά νεύρα η Μαργαρίτα, ενώ αμέσως έσπευσε ο Κοντιζάς.

«Δοκιμάζω και δεν της απαντάω, το κάνω για να μην τη στεναχωρήσω. Όχι, είναι ωραίο», είπε ο Παναγιώτης, ενώ η Μαργαρίτα απάντησε: «Πες τα chef γιατί αυτός εδώ μας σαμποτάρει. Μη φοβάσαι, δεν δέρνω».

Η «ανακατώστρα» Μαρίνα

Η κόκκινη ομάδα μπήκε με κέφια στην ομαδική δοκιμασία με τον Αντώνη να σημειώνει το μενού, ακούγοντας προσεκτικά τους συμπαίκτες του. Η Μαρίνα λοιπόν είχε όρεξη για κακαβιά.

«Είμαι μια κουτάλα και μου αρέσει να τα ανακατεύω όλα. Όταν αναφέρθηκε ο αρχηγός μας στο τι θα κάνουμε για τη σούπα, γνωρίζοντας ότι ο Διονύσης λατρεύει τα θαλασσινά και είναι γνώστης... λέω θα κάνουμε μια κακαβιά και τσουπ πετάγεται», ανέφερε με χιούμορ.

«Προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας και μπορώ με τον τρόπο μου να παίρνω πάντα αυτό που θέλω εγώ. Νομίζω μέσα τους σκάγανε πυροτεχνήματα εκείνη την ώρα που τον επέλεξα, όπως κι εγώ, αν ήμουν στη θέση του και με επέλεγε ένας πολύ καλός μάγειρας για να τον έχω δίπλα μου, θα μου άρεσε. Του άρεσε που τον διάλεξα, να δούμε τώρα τι θα κάνει στη μαγειρική».