Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Aυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες στον γάμο της με τον Γραμματικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Ένα απίστευτο spoiler έκανε το Πρωινό για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Η Πηνελόπη θα χάσει το παιδί της και η αποβολή θα φέρει ολέθριες συνέπειες στο γάμο της με τον Γραμματικό.

Συγκεκριμένα, όπως ήδη γνωρίζουμε η Πηνελόπη Σεβαστού, δεν κουβαλάει στα σπλάχνα της το παιδί του άντρα της, αλλά του ξαδέρφου της Μελέτη, αφού έμεινε έγκυος μετά από μια νύχτα πάθους που είχαν.

Στο Πρωινό λοιπόν, ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως η Πηνελόπη δεν θα γεννήσει το παιδί, θα το χάσει και αυτό θα έχει ολέθριες συνέπειες στον γάμο της. Η αποβολή της θα αναστατώσει την οικογένειά της. Ενώ έχουμε spoiler για το τέλος του Βόσκαρη.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και στο σημερινό επεισόδιο (11/3) θα ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη δίκη του Βόσκαρη και η Ελένη θα έρθει αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 107 (Πέμπτη 11 Μαρτίου)

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Θα τα καταφέρουν ή θα ξεσκεπαστεί το μυστικό τους; Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα απ’ τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη… απ’ τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει, όπως και το τέλος του από τη σειρά και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουνε τις τελευταίες εκκρεμότητες στην δουλειά τους… αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.