MasterChef 5 Highlights (12/3): Οι νέες εντάσεις στους Κόκκινους και η ατομική ασυλία

Χαμός στις κουζίνες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (12/3): Οι νέες εντάσεις στους Κόκκινους και η ατομική ασυλία

Ένα νέο επεισόδιο MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/3) και εμείς για ακόμα μία φορά σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν στους Κόκκινους μετά την ήττα στην ομαδική στην ατομική ασυλία που κέρδισε η Μαρίνα.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5

Αντώνης: "Δεν αλλάζει η γνώμη μου για τον Κωστή!"

Η ομαδική δοκιμασία στο MasterChef, που έλαβε μέρος σε έναν χώρο με ιδιαίτερη σημασία, λόγω τοποθεσίας, στέφθηκε με επιτυχία. Μπλε και κόκκινοι, κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους και να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους τρεις κριτές.

Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσουν οι κριτές να λένε τους βαθμούς, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ρώτησε τον Αντώνη, τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας, αν ο Κωστής βρήκε το ρυθμό του, μετά την επιστροφή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

"Για τον Κωστή ξέρει κι ο ίδιος τι γνώμη έχω, δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα η γνώμη. Μαγειρικά χθες ο Κωστής δούλεψε όπως έπρεπε να δουλέψει ο καθένας, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Νομίζω ότι θα δέσει στην ομάδα, αρκεί να έρθει λίγο κοντά στη δικιά μου φιλοσοφία, να μάθουμε να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να μην κρυβόμαστε, να ζητάμε συγγνώμη αν έχουμε κάνει λάθος και να προσπαθούμε να το διορθώσουμε, όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας", είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης για τον Κωστή. Δείτε τα νούμερα που σημειώνει το παιχνίδι.

Νικητές της ομαδικής δοκιμασίας οι Μπλε

Η ομαδική δοκιμασία στο MasterChef, στέφθηκε με επιτυχία. Μπλε και Κόκκινοι κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους και να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους κριτές.

Συγκεκριμένα, Μπλε και Κόκκινοι έκατσαν μπροστά στους κριτές, ώστε να βαθμολογηθούν για τα πιάτα που ετοίμασαν στην ομαδική δοκιμασία. Ποια ομάδα κατάφερε να κερδίσει;

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μπλε, η οποία θα απολαύσει την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ενώ μια απαιτητική δοκιμασία ασυλίας περιμένει τους ηττημένους.

Οι βαθμολογίες ήταν οι εξής:

Κόκκινη ομάδα

  • Σούπα: 74
  • Ορεκτικό: 58
  • Κυρίως πιάτο – ψάρι: 62
  • Γλυκό: 76

Μπλε ομάδα

  • Σούπα: 74
  • Ορεκτικό: 80
  • Κυρίως πιάτο – ψάρι: 75
  • Γλυκό: 64

Η Μαρίνα νικήτρια της ασυλίας

Μαρίνα και Διονύσης διεκδίκησαν την ασυλία για την κόκκινη ομάδα, που έχασε στην ομαδική δοκιμασία. Ποιος τα κατάφερε;

Συγκεκριμένα, οι δύο διαγωνιζόμενοι σε μια ακόμα μαγειρική δοκιμασία του MasterChef 5, έπρεπε να μαγειρέψουν έχοντας ως βασικό υλικό το σπάνιο φρούτο ντούριαν. Το πιάτο, όμως, που ξεχώρισαν οι κριτές ήταν αυτό της Μαρίνας, η οποία κέρδισε και την ασυλία.

Μετά και τη δοκιμασία ασυλίας, η Μαρίνα και ο Αντώνης δε μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους, αλλά αυτοί θα δώσουν δύο αρνητικές ψήφους.