Η Φάρμα Highlights (12/3): Η είσοδος των παικτών, ο αρχηγός της εβδομάδας και οι υπηρέτες του

Εχθές είχε πρεμιέρα και έγινε πανικός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα Highlights (12/3): Η είσοδος των παικτών, ο αρχηγός της εβδομάδας και οι υπηρέτες του

Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Φάρμα είχε πρεμιέρα χθες βράδυ και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του επεισοδίου. Από την είσοδο των παικτών στο κτήμα, στην επιλογή του αρχηγού της εβδομάδας και στη συνέχεια, στην επιλογή των υπηρετών του.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Η έναρξη του ριάλιτι και η παρουσίαση των παικτών

Η Φάρμα έκανε την έναρξη της και όλοι οι παίκτες πανέτοιμοι να αφήσουν πίσω τους την πολυτελή ζωή τους, ετοιμάστηκαν να πασχίσουν για τα πιο βασικά!

Έγινε μια παρουσίαση των παικτών και ταυτόχρονα βλέπαμε την διαδρομή τους προς την Φάρμα, οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν ένα μονοπάτι μέσα από το δάσος κουβαλώντας ο καθένας τα πράγματα του ώστε να φτάσουν στο μέρος που θα έμεναν.

Η Φάρμα όπως είπαν οι περισσότεροι θα τους μάθει να εκτιμούν όσα έχουν ήδη και σε πολλούς θα τους γυρίσει πίσω σε εποχές που δεν είχαν οικονομική άνεση για βασικά αγαθά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης προειδοποίησε τους παίκτες για τις σκληρές συνθήκες

Με το καλημέρα σας στην Φάρμα, οι παίκτες πήραν μια γεύση από όσα πρόκειται να τους συμβούν αφού ο Σάκης Τανιμανίδης τους προειδοποίησε για το τι θα περάσουν αφού ήδη είχαν πασχίσει να φτάσουν στο αγρόκτημα.

Αρχικά, ο παρουσιαστής τους είπε πως για ότιδήποτε χρειαστούν θα πρέπει να πασχίσουν οι ίδιοι. Με λίγα λόγια δεν θα βρουν έτοιμο φαγητό, αφού θα καλλιεργούν οι ίδιοι. Εν συνεχεία, δεν θα έχουν ούτε τρεχούμενο νερό και θα πρέπει αφού το βγάζουν οι ίδιοι να το ζεσταίνουν ώστε να κάνουν μπάνιο.

Τέλος τα στρώματα στα οποία θα κοιμούνται φυσικά και θα πρέπει να τα φτιάξουν μόνοι τους.

Αρχηγός της εβδομάδας ο Κωνσταντίνος Μακρής

Στην Φάρμα , αφού είδαμε την έναρξη, παρακολουθήσαμε την διαδικασία που οι παίκτες θα βγάζουν τον αρχηγό κάθε εβδομάδας. Αυτός που τα κατάφερε είναι ο Κωνσταντίνος Μακρής.

Αρχικά οι παίκτες ψηφίζουν με προσωπικά κριτήρια ποιον θέλουν για αρχηγό, στη πορεία όμως κι ενώ στην προκειμένη περίπτωση είχαν βγάλει αρχηγό τους τον Ντούπι, ο Σάκης Τανιμανίδης τους πληροφόρησε πως δεν τελείωσε εκεί η διαδικασία.

Οι θέσεις των παικτών είχαν κάποια χαρτάκια που ένα από αυτά υποδείκνυε έναν ακόμα υποψήφιο για αρχηγό. Σήμερα ο τυχερός ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Στην πορεία οι δυο παίκτες μέσα από μια δοκιμασία κοπής ξύλων θα έφταναν στο τελικό αποτέλεσμα. Όποιος έκοβε πιο γρήγορα τα ξύλα αυτός και θα έβγαινε αρχηγός.

Η αεροσυνοδός Κυριακή Κατσογρεσάκη δηλώνει έτοιμη να γίνει αγρότισσα

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη έφυγε από την πολυτελή ζωή της και τη δουλειά της αεροσυνοδού για να ζήσει ακόμα μια εμπειρία, αυτή της Φάρμας.

Η παίκτρια είναι αεροσυνοδός και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται και ως πιλότος, οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν φιλόδοξη και ασταμάτητη αφού συνεχώς θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα.

Σίγουρα η Φάρμα είναι μια πρόκληση για την ίδια όπως και για τους περισσότερους αν και όπως δήλωσε στο χωρίο της στην Κρήτη έχει την ζωή του αγρότη και...έχει κάποιες βασικές γνώσεις!

O Κωνσταντίνος επέλεξε ως ''υπηρέτες'' την Σοφία Παυλίδου και τον Θανάση Πάτρα

Με τσακωμούς ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής ''υπηρετών'' από τον Κωνσταντίνο Μακρή αφού τα κριτήρια του δεν άρεσαν στον Θανάση Πάτρα και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ο παίκτης επέλεξε να ψηφίζει ανάμεσα στους παίκτες που δεν τον ψήφισαν να βγει αρχηγός, επομένως ως πρώτο υπηρέτη επέλεξε την Σοφία Παυλίδου και ύστερα τον Θανάση Πάτρα.

Αυτό βρήκε αντίθετο τον Θανάσης και τον Στράτο οι οποίοι επέμεναν πως πρέπει να ψηφίζεται ο πιο αδύναμος παίκτης όχι αυτός που δεν έδωσε θετική ψήφο στον αρχηγό.

Η βαρύτητα του υπηρέτη, φαίνεται από το γεγονός πως ολόκληρη την εβδομάδα θα πρέπει να κάνει τις δουλειές του αρχηγού και να τον ευκολύνει και ότι θα είναι υποψήφιος για την δοκιμασία της αποχώρησης.