House of Fame Highlights (12/3): Η συγκίνηση του Ντίνου, τα νεύρα του Φοίβου και η παίκτρια που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame Highlights (12/3): Η συγκίνηση του Ντίνου, τα νεύρα του Φοίβου και η παίκτρια που αποχώρησε

To House of Fame επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (12/3) με το live του και εμείς για ακόμα μία φορά σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον εκνευρισμό του Φοίβου, στη συγκίνηση του Γιώργου Ντίνου και στην παίκτρια που αποχώρησε.

Αυτά είναι τα highlights του House of Fame

Ο εκνευρισμός του Φοίβου

Αφορμή στάθηκε η πλάκα που έκαναν οι σπουδαστές στην Κόνι μετά την κακή της εμφάνιση στο live της προηγούμενης Παρασκευής.

Ο Φοίβος είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην παίκτρια και τους λοιπούς σπουδαστές: «Είδα το επεισόδιο της Δευτέρας και θέλω να σας μιλήσω σαν απλός τηλεθεατής. Πειράζατε την Κόνι και κάποιοι από εσάς δεν ήσασταν καλύτεροι. Κανένας δεν σκέφτηκε ότι αυτό το κοριτσάκι μπορεί να ένιωσε άσχημα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όταν η πλάκα είναι παρατεταμένη και συνεχίζεται, μπορεί να γίνει ενοχλητική και να καταλήξει σε bullying. Θέλω να το προσέξετε αυτό».

Η συγκινητική αφιέρωση του Γιώργου Ντίνου στη μητέρα του

Ο Γιώργος σημείωσε σημαντική πρόοδο και έτσι και αυτή την εβδομάδα τραγούδησε ένα ξένο κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως η μητέρα του είναι η ηρωίδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα αυτό το κομμάτι να το αφιερώσω στην μητέρα μου, να της δείξω πόσο πολύ έχω αλλάξει. Είμαι αρκετά στρεσαρισμένος, με έβλεπαν τα παιδιά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα μου και επειδή ξέρει ότι έχω προσπαθήσω να αλλάξω κάποια πράγματα στον εαυτό μου και μου αρέσει η εξέλιξη και μόνο που με βλέπει να λέω αγγλικά πιστεύω ότι θα χαίρεται. Θα προσπαθώ να εξελίσσομαι μέχρι να κλείσω τα μάτια μου».

Η παίκτρια που αποχώρησε και οι υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Αλεξάνδρα Κολαΐτη, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου και η Αναστασία Μπίσυλα.

Οι τρεις τους διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, που ήταν το μόνο που θα αποφάσιζε την παραμονή τους στην ακαδημία. Τελικά, αυτή που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το “House of Fame” ήταν η Αναστασία Μπίσυλα.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μηνάς, ο Στέφανος και η Έλενα.