MasterChef 5 Highlights (13/3): Ο καυγάς της Μαρίνας με την ομάδα και η αποχώρηση του Κωστή

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (13/3): Ο καυγάς της Μαρίνας με την ομάδα και η αποχώρηση του Κωστή

Ακόμα ένα επεισόδιο MasterChef 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον καυγά της Μαρίνας με την κόκκινη ομάδα, στην ψηφοφορία και τη νέα αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη.

Αυτά είναι τα highlights του χθεσινού (13/3) επεισοδίου του MasterChef 5

Μαρίνα: Τα έβαλε με την κόκκινη ομάδα - «Μην κρύβεστε»

Η καθιερωμένη διαδικασία για την ανάδειξη των δυο υποψηφίων στο MasterChef ξεκίνησε με την Μαρίνα να αντιδρά με την τακτική της ομάδας της.

Ποιος είδε την παίκτρια και δεν την φοβήθηκε, μόλις είδε να κερδίζουν οι Μπλε.

Η Μαρίνα με έντονο ύφος εξομολογήθηκε ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, βλέποντας την Κόκκινη ομάδα να χάνει. Δείτε πως τα πήγε σε νούμερα απέναντι από την Φάρμα.

Η Μαρίνα είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Έχουμε μια καλή ομάδα αλλά κάποιοι προσπαθούν να είναι μόνο εκτελεστικά όργανα. Αυτό δεν θα συνεχιστεί πολύ, θα πρέπει να υποστηρίζουμε τις ιδέες μας και τα πιάτα μας και να είμαστε σίγουροι. Σταματήστε να κρύβεστε αυτοί που το κάνετε, να κάνετε ότι σας λένε για να βγαίνει απλά η ουρίτσα απ έξω. Για να μπορέσει να κερδίσει ξανά η ομάδα».

Η παίκτρια ψήφισε τον Γιάννη Αυλωνίτη και την Λία Μακροστέργιου στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

master chef

Γιάννης Αυλωνίτης και Αλέξανδρος υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ολοκληρώθηκε η αποψινή ψηφοφορία για την Κόκκινη ομάδα στο MasterChef χωρίς να λείπουν για άλλη μια φορά τα καρφιά για τις κινήσεις ορισμένων παικτών.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε χθες ο Κωστής Αλεξάκης, μετά την απόφαση του αρχηγού της ομάδας. Η ψηφοφορία απόψε έδειξε ακόμα δύο υποψήφιους, αφού στην ομαδική δοκιμασία, δεν είχαν τις καλύτερες προσπάθειες.

Ο Γιάννης Αυλωνίτης κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός έλαβαν κι οι δύο εξίσου από επτά ψήφους και τέθηκαν αυτόματα οι επόμενοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα μαγειρέψουν για την παραμονή τους. Από την άλλη η Λία Μακροστέργιου αντέδρασε με όσα ανέφερε νωρίτερα η Μαρίνα Ντεμολλάι αλλά και για το γεγονός ότι έλαβε δύο αρνητικές ψήφους.

Η αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη

Ο Κωστής Αλεξάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος από τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Μητρόπουλο ενώ ο Γιάννης Αυλωνίτης κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός προέκυψαν από την ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας.

Καλεσμένος του MasterChef 5, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ήταν ο Αssistant Head Chef του εστιατορίου Geranium στην Κοπεγχάγη, Θάνος Φέσκος, ο μοναδικός Έλληνας chef, που κατέχει μια τόσο σημαντική θέση σε 3στερο εστιατόριο.

Μετά από την αξιολόγηση των πιάτων από τους τρεις κριτές και τον Θάνο Φρέσκο αποφασίστηκε ότι ένα πιάτο απείχε σημαντικά από το πρωτότυπο και συγκέντρωσε αρκετά χαμηλή βαθμολογία, μόνο 23 βαθμούς και αυτό ήταν του Κωστή.