House of Fame: Ο Jimmy Sion ο σπουδαστής της εβδομάδας

Το νέο προνόμιο που θα έχει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Ο Jimmy Sion ο σπουδαστής της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, οι καθηγητές της ακαδημίας ανέδειξαν τον σπουδαστή της εβδομάδας, ο οποίος ήταν ο Jimmy Sion.

Ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, βρέθηκε στο σπίτι των σπουδαστών προκειμένου να τους ανακοινώσει το αποτέλεσμα αλλά και ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

House of Fame ο Jimmy Sion ο σπουδαστής της εβδομάδας

Συγκεκριμένα, ένα νέο προνόμιο για τον μαθητή της εβδομάδας είναι πως τρεις μαθητές από εκείνον θα μπορούν να σωθούν από την ψηφοφορία και να μην πάρουν το μείον 4. Στο μεταξύ, στο σημερινό επεισόδιο η Πέννυ τα έβαλε με την Πηνελόπη!

House of Fame: Αυτοί είναι οι δύο νέοι σπουδαστές της Ακαδημίας

Την εμφάνιση τους έκαναν στο House Of Fame η Έλενα και ο Μηνάς, δύο νέοι σπουδαστές που έχουν σκοπό να φτάσουν πολύ ψηλά.

Η Έλενα είναι 28 χρονών κατάγεται από τον Πειραιά. Δηλώνει ανταγωνιστική αλλά όχι με αθέμητα μέσα και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πει είναι «ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος.»

Ο Μηνάς είναι 23 ετών και ζει και σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός στην Θεσσαλονίκη, ασχολείται με το modeling και παράλληλα έχει κάνει κι άλλες δουλειές. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε στα 8 του όταν και ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι. Θυμίζουμε πως εχθές, έγινε πανικός με τις φωνές του Πάνου Μεταξόπουλου!