Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση

Οι Άγριες Μέλισσες, επιστρέφουν σήμερα 18/3 το βράδυ με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Την ώρα που η δίκη για τον Βόσκαρη συνεχίζεται, ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση για το παιδί της.

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Πέμπτη 18 Μαρτίου - Επεισόδιο 111

Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως. Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα.

Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση.

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα.

Απίστευτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ένα απίστευτο spoiler για την επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες έκανε το Πρωινό. Όπως ειπώθηκε ο Νικηφόρος θα ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι και στο άκουσμα της ανακοίνωση ο μικρός Σέργιος θα αντιδράσει πολύ άσχημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αλέξη Μίχα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος επιστρέφουν από το Παρίσι και της ζητάει διαζύγιο ενώ την απειλεί ότι θα της πάρει για πάντα το παιδί. Η Ασημίνα σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει το τι γίνεται.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανακοινώνει την απόφαση του στους Σεβαστούς - που σε λίγο καιρό θα έρθει το τέλος τους -, γεγονός που ταράζει όλη την οικογένεια, αλλά και τον μικρό Σέργιο, ο οποίος αντιδρά πολύ άσχημα.

Η Ασημίνα βρίσκεται σε απόγνωση. Ενώ, η Δρόσω σκέφτεται και της προτείνει να πανε μαζί στο δικαστήριο και να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.