Ήλιος: Ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι για τον Μενέλαο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Όσα θα δούμε απόψε στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι για τον Μενέλαο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος, θα παρακολουθήσουμε τον Δημήτρη να μαθαίνει κάτι για τον Μενέλαο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Όσα θα δούμε στην σειρά Ήλιος

Πέμπτη 18 Μαρτίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124

Ο Μενέλαος, νιώθοντας να απειλείται, αποφασίζει να εξαφανιστεί και ζητά τη βοήθεια της Αλεξάνδρας. Εκείνη δέχεται, αφού έχει άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Ο Φίλιππος αρχίζει να αναρωτιέται για τη στάση του Μενέλαου απέναντί του. Η Αλίκη συνοδεύει την Ιωάννα στο γιατρό, χωρίς να υποψιάζεται τη συνομωσία που εκείνη στήνει μαζί του πίσω απ’ την πλάτη της.

Ήλιος (17/3)

Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα συνάντησε τον Μενέλαο και ζητά να μάθει το λόγο. Η Διώνη θα βρεθεί χωρίς να το περιμένει μπροστά στην αλήθεια για τις βρώμικες δουλειές του πατέρα της. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι για τον Μενέλαο που θα φέρει τα πάνω κάτω. Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο, η Ιωάννα θα δεχθεί δολοφονική επίθεση.

Ο Μενέλαος αποκαλύπτει στον Φίλιππο πως είναι πατέρας του

Ο Μενέλαος αποφασίζει να αποχαιρετίσει τη Διώνη στο νοσοκομείο, πριν εγκαταλείψει τη χώρα. «Πρέπει να φύγω. Δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή. Θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατό», της λέει. Η Λήδα όμως τον βλέπει και ειδοποιεί τον Δημήτρη. Αυτή η κίνηση του Μενέλαου όμως, θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον Φίλιππο.

Ήλιος Φίλιππος Διώνη

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. «Θα σου τα πω όλα. Φίλιππε, είμαι ο πατέρας σου. Είσαι γιος μου», του αποκαλύπτει. Την ώρα που η αστυνομία ψάχνει παντού για τον Μενέλαο, ο Φίλιππος συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που του έκανε, είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια και τον κρύβει στο σπίτι του, μέχρι να του τα πει όλα. Ο Μενέλαος απαιτεί να βρίσκεται μπροστά και η Αλεξάνδρα. Γίνεται μια σφοδρή αντιπαράθεση των δύο, που φτάνει στα άκρα.

Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι ο Μενέλαος βρίσκεται στο σπίτι του Φίλιππου και πάει να τον βρει. Προσπαθώντας να μπει μέσα στο σπίτι, θα αιφνιδιαστεί από έναν πυροβολισμό. Ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη, για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένειά της, του αποκαλύπτει μία ακόμη σοκαριστική αλήθεια: «Η Διώνη δεν είναι παιδί του Μενέλαου». Την ίδια στιγμή η Διώνη ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την πόλη.