Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης συλλαμβάνεται για την δολοφονία του Θέμελη

Η Ανέτ καταρρέει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης συλλαμβάνεται για την δολοφονία του Θέμελη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες μιας και σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η εκπομπή Πρωινό, ο Μελέτης θα συλληφθεί ως ύποπτος για την δολοφονία του Θέμελη.

Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς είδαμε τον Δούκα να σκοτώνει τον Θέμελη για να τον κάνει να πληρώσει για όλα όσα έκανε στην αδερφή του πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Άγριες Μέλισσες Θέμελης

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης βρίσκονται πολύ γρήγορα στο κέντρο της έρευνας μιας και είχαν παράνομες συναλλαγές με τον Θέμελη.

Έτσι θα γίνει η σύλληψη του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής Το Πρωινό, ο Μελέτης συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία. Η Ανέτ θα καταρρεύσει σε αυτό το άκουσμα της είδησης και μπαίνει σε δίλλημα αν πρέπει να καταδώσει τον αδερφό της Δούκα προκειμένου να σώσει τον γιο της.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 18 Μαρτίου - Επεισόδιο 111

Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως. Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα.

Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί. Καμία, όμως, απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση.

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα.