Masterchef 5: Οργισμένος ο Στέφανος - «Δεν ντρέπεστε λίγο; Τσίπα δεν έχετε πάνω σας;»

Τα έβαλε με τρεις παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Οργισμένος ο Στέφανος - «Δεν ντρέπεστε λίγο; Τσίπα δεν έχετε πάνω σας;»

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Στέφανο να ξεμπροστιάζει την Μαρίνα και την Κωνσταντίνα., ενώ ξέσπασε και με ένα περιστατικό που αφορούσε τον Αλέξανδρο.

Οι δύο ομάδες στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή στο αποψινό συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσουν τις αδυναμίες οργάνωσης και πρακτικής σκέψης.

Masterchef 5 Στέφανος για Κωνσταντίνα και Μαρίνα

Πολλές βέβαια ήταν οι ατυχίες και αδυναμίες που σημείωσαν και οι δύο ομάδες ενώ την εμφάνιση τους έκαναν για ακόμη μια φορά και οι τσακωμοί.

Πριν ανακοινώσει η κριτική επιτροπή τις βαθμολογίες, ο Στέφανος πήρε την λόγο, ως αρχηγός της μπλε ομάδας, και ξεμπρόστιασε την Μαρία και την Κωνσταντίνα, λέγοντας μπροστά σε όλους πως ζήτησαν να ψηφίσουν τον Παύλο. Όπως ήταν αναμενόμενο τα δυο κορίτσια το αρνήθηκαν και γέλασαν ειρωνικά. Δείτε εδώ στο μεταξύ ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι!

Εκτός εαυτού βγήκε όμως και με τον Αλέξανδρο Συνοδινό ο οποίος δεν έκανε καμία παρατήρησε στη Μαρίνα Ντεμολλάι που δεν έφτιαξε σωστά τη σαλάτα της την στιγμή που σχολίασε άλλα πιάτα.

Ο Στέφανος ξέσπασε λέγοντας: “Ρε μ…α γιατί δεν λέτε ότι η Μαρίνα κι η Κωνσταντίνα είχαν πιάσει τις προάλλες όλο το σπίτι για να ψηφίσουν την Λία και τον Παύλο; Στην προηγούμενη ομαδική. Εσένα Παύλο ήθελαν να σε θάψουν και δεν έπιασαν μόνο εσένα και τον Διονύση. Που λες ψηφίζεις μαγειρικά και έχεις θάψει μόνο την άλλη. Δεν ντρέπεστε λίγο; Τσίπα δεν έχετε επάνω σας” ενώ απευθυνόμενος στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου δήλωσε: «Ρε μ…α εσύ είσαι το πιόνι της Μαρίνας”.

MasterChef 5 - Κωνσταντίνος Χασιώτης: «Ένιωσα κάπως που πήρα το disavantage»

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Κωνσταντίνος Χασιώτης μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο disavantage που πήρε στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίος τον οδήγησε στην δοκιμασία αποχώρησης.

O Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε καταφέρει να πάρει το Golden Pass και να πάει απευθείας από την οντισιόν του στο σπίτι του MasterChef. Παρόλα αυτά, η χθεσινή δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και βρέθηκε απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς μάγειρες, τον Ιωάννη και τον Αντώνη.

Έτσι, είδε την πόρτα τις εξόδου και στις δηλώσεις που έκανε εξήγησε πως στη διάρκεια της συμμετοχής του στο παιχνίδι δεν είχε δημιουργήσει ποτέ εντάσεις.

«Γενικά ο διαγωνισμός είναι όλο εκπλήξεις, οπότε το κράταγα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να έφευγα και πριν την εικοσάδα. Είναι το άγχος που σε κυριεύει 24ώρες το 24ωρο, οπότε μια στιγμή λάθους φέρνει όλο το λάθος.

Πιστεύω ότι το disadvantage το πήρα για μαγειρικούς λόγους, για να με δυσκολέψουν. Ένιωσα λίγο κάπως, γιατί δεν είχα κάνει κάτι και στο σπίτι βοηθούσα τα πάντα να κυλάνε ήρεμα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ off camera. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται γενικά και για να τσακωθώ πρέπει να φτάσω τελείως εκτός ορίων.», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χασιώτης.