Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Masterchef 5: Η Λία, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος θα ετοιμάσει το καλύτερο πιάτο;

Masterchef 5: Η Λία, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
TV24 20.03.2021 22:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, με τον Αλέξανδρο, την Λία και την Μαρίνα να ορίζονται οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας, οι κριτές συνάντησαν τους κόκκινους παίκτες, προκειμένου να βγάλουν στον τάκο τρεις υποψήφιους.

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Λία, την οποία υπέδειξε ο Αλέξανδρος, ο οποίος τελικά μαζί με την Μαρίνα βρίσκονται πλέον μια ανάσα από το να αποχαιρετήσουν το ριάλιτι μαγερικής.

Masterchef 5 η Λία, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 5 - Κωνσταντίνος Χασιώτης: «Ένιωσα κάπως που πήρα το disavantage»

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Κωνσταντίνος Χασιώτης μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο disavantage που πήρε στο τεστ δημιουργικότητας, το οποίος τον οδήγησε στην δοκιμασία αποχώρησης.

O Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε καταφέρει να πάρει το Golden Pass και να πάει απευθείας από την οντισιόν του στο σπίτι του MasterChef. Παρόλα αυτά, η χθεσινή δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική και βρέθηκε απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς μάγειρες, τον Ιωάννη και τον Αντώνη.

Έτσι, είδε την πόρτα τις εξόδου και στις δηλώσεις που έκανε εξήγησε πως στη διάρκεια της συμμετοχής του στο παιχνίδι δεν είχε δημιουργήσει ποτέ εντάσεις.

«Γενικά ο διαγωνισμός είναι όλο εκπλήξεις, οπότε το κράταγα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να έφευγα και πριν την εικοσάδα. Είναι το άγχος που σε κυριεύει 24ώρες το 24ωρο, οπότε μια στιγμή λάθους φέρνει όλο το λάθος.

Πιστεύω ότι το disadvantage το πήρα για μαγειρικούς λόγους, για να με δυσκολέψουν. Ένιωσα λίγο κάπως, γιατί δεν είχα κάνει κάτι και στο σπίτι βοηθούσα τα πάντα να κυλάνε ήρεμα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ off camera. Δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνεται γενικά και για να τσακωθώ πρέπει να φτάσω τελείως εκτός ορίων.», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χασιώτης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - highlights 16/3: Η ανατροπή, ο αγώνας... μποξ και η αποχώρηση του Κωνσταντίνου

Κατερίνα Λένη για Masterchef: «Στο σπίτι γίνεται τσίρκο από το πρωί ως το βράδυ»

Share