Αγγελική: Σε σοκ η Αθηνά με την αποκάλυψη της σχέσης Αγγελικής - Στέφανου

Όσα θα δούμε σήμερα 22/3 στην σειρά του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Σε σοκ η Αθηνά με την αποκάλυψη της σχέσης Αγγελικής - Στέφανου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Αγγελική, πρόκειται να παρακολουθήσουμε το σοκ που θα πάθει η Αθηνά, όταν ο Στέφανος ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Αγγελική.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ALPHA, Αγγελική;

Δευτέρα 22 Μαρτίου - Επεισόδιο 102

Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στην Αθηνά την σχέση του με την Αγγελική, αφήνοντας τες και τις δύο έκπληκτες. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στους γονείς του ότι παραιτείται από τη δουλειά και φεύγει από το κτήμα την ίδια μέρα, παρά τις προσπάθειες του Θωμά να τον μεταπείσει.

Η Τζένη δέχεται τηλεφώνημα από τον Στέφανο για να βρεθούν, πράγμα που γίνεται η αφορμή για έναν ακόμα καβγά με τον Παύλο. Ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για την Αθηνούλα, αλλά η αιφνίδια επίσκεψη του Παύλου θα τους αλλάξει τα σχέδια. Η Αγγελική, ανήσυχη για την συνάντηση της Τζένης με τον Στέφανο, πάει από το σπίτι της για να σιγουρευτεί ότι δεν θα του αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα. Η Σοφία να πούμε πως πρόκειται να χάσει το μωρό της.

Αγγελική ALPHA εξελίξεις

Τι θα γίνει με τον ρόλο της Νάντιας Μπουλέ στη σειρά Αγγελική;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Η ηθοποιός είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει κοριτσάκι.

Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ ωστόσο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της στην σειρά του Alpha, «Αγγελική» και το κατά ποσό η ίδια θα συνεχίσει να υποδύεται την Τζένη.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», τόσο ο ρόλος και της Τζένης, όσο και η Νάντια Μπουλέ συνεχίζουν κανονικά στη δραματική σειρά. Σύμφωνα μάλιστα με την παρουσιάστρια, η εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ θα ενταχθεί κανονικά στο σενάριο, με την Τζένη να μένει έγκυος.

«Ο ρόλος της Τζένης και θα συνεχίσει στην Αγγελική και θα ενταχθεί η εγκυμοσύνη της στο σενάριο. Από ποιον θα είναι έγκυος; Από τον νόμιμο σύζυγο ή από τον εραστή Παύλο; Αυτά θα τα μάθετε στη συνέχεια παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, Αγγελική» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού. Μάθετε πρώτοι όσα θα γίνουν στη σειρά.

νάντια μπουλε