MasterChef 5 highlights 22/3: Το ρεσιτάλ του Κουτσόπουλου και η εκδίκηση του Ιωάννη

Το μπέρδεμα του Παύλου και οι... παρεξηγήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5 highlights 22/3: Το ρεσιτάλ του Κουτσόπουλου και η εκδίκηση του Ιωάννη

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας στο σπίτι του MasterChef 5 ξεκίνησε με άλλη μία δόση «φαρμακερών» απόψεων από τη Μαρίνα η οποία τοποθέτησε αυτόματα τον εαυτό της στην τελική 5άδα μαζί με τον Αλέξανδρο που αποχώρησε ενώ έδωσε στεγνά ότι δεν αξίζουν η Μαρία, η κολλητή της, Κωνσταντίνα, η Μαρία ενώ εκτός πεντάδας έβγαλε τον Αντώνη, τον Διονύση και τον Ιωάννη.

Και μετά από αυτό διερωτήθηκε γιατί κανείς δεν την στήριξε στη δοκιμασία αποχώρησης. «Με τρέμουν οι περισσότεροι και μαγειρικά για να μην ανοίξω το στόμα μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Κάρφωσε» μάλιστα τους συμπαίκτες της ότι όλο το βράδυ διάβαζαν για να πάρουν ιδέες και να τη βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Higlights MasterChef 22/3

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες τι περιείχε το Mystery Box που η φιλοσοφία του ήταν «πράσινη».

Πολλοί παίκτες ενθουσιάστηκαν μεταξύ αυτών και ο Ιωάννης ενώ κάποιοι άλλοι τρομοκρατήθηκαν όπως η Κωνσταντίνα.

Το μπέρδεμα του Παύλου

Από τα highlights του Mystery Box δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παύλος, που για άλλη μια φορά σκόρπισε γέλιο.

Πάνω στην αναμπουμπούλα που όλοι οι παίκτες έτρεχαν πανικόβλητοι να βρουν εργαλεία και υλικά μπέρδεψε τον πάγκο του -επειδή κιόλας έχουν λιγοστέψει- και αντί για τον δικό του πήγε στου Τζαμάλ!

Μάλιστα ξεκίνησε να δουλεύει ακόμα και όταν η Λία απόρησε και τον ρώτησε τι δουλειά είχε εκεί.

Το ρεσιτάλ Κουτσόπουλου και το animal print της Μαρίας

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε εξαιρετικό κέφι και μοίρασε ατάκες όπως αυτή που είπε στον Σωτήρη Κοντιζά όταν μπήκε στην κουζίνα για να κάνει εκείνος γύρο στους πάγκους.

«Να φεύγουν οι πρωινοί» του είπε.

Πηγαίνοντας στον πάγκο του Στέφανου του έκανε παρατήρηση να μην παριστάνει τον Τζόι στα «Φιλαράκια» κάνοντας συνεχώς το σήμα των εισαγωγικών!

Περνώντας από τον πάγκο της Μαρίας παρατήρησε ότι φορούσε animal print μπλούζα: «Μόνο η Ασημίνα είχε τολμήσει να βάλει animal print στο MasterChef» της είπε και ελαφρώς την κόμπλαρε και έκανε λάθος.

Η δε Μαργαρίτα είπε μπροστά του «όχι ρε π@##τη» γιατί κι εκείνη έκανε λάθος με αποτέλεσμα να της πει: «Μη βρίζεις αγάπη μου στην τηλεόραση».

«Δημιουργικά βρίζω» ήταν η σπαρταριστή απάντηση της Μαργαρίτας και φυσικά αποθεώθηκε!

Η εκδίκηση του Ιωάννη

Και μετά την εκδίκηση που νόμιζε ότι πήρε η Κωνσταντίνα κερδίζοντας στο προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας, ήταν η σειρά του Ιωάννη να πάρει το αίμα του πίσω.

Μαζί με τη Μαργαρίτα, τον Διονύση και τον Παναγιώτη βρέθηκε στις 4 καλύτερες προσπάθειες κερδίζοντας και υλικά δώρα αλλά και πλεονεκτήματα.

«Το χρειαζόμουνα και είμαι πάρα πολύ έτοιμος για το τεστ δημιουργικότητας» είπε κερδίζοντας. Οι κριτές του ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να μοιράσει χρόνο στο πάντρι για τους παίκτες.

Μπορούσε να δώσει 1 λεπτό σε όσους συμπαίκτες ήθελε και 3 λεπτά στους υπόλοιπους.

Επίσης αν επέλεγε να μαγειρέψει θα μπορούσε να σώσει ένα παίκτη για να πάει απευθείας στους 13.

Το θέμα του τεστ δημιουργικότητας ήταν το brunch.

«Ξέρω ακριβώς πού θα το δώσω» είπε και ξεκίνησε να μοιράζει… αντεκδίκηση.

«Η πρώτη είναι η Κωνσταντίνα διότι ό,τι δίνεις παίρνεις όπως είπε και εκείνη όταν μου έδωσε το γλυκό. Επόμενη είναι η Μαρίνα διότι θεώρησε ότι εγώ και ο Διονύσης είμαστε μειονότητα για να δει ποια είναι η αληθινή μειονότητα. Όλοι οι υπόλοιποι έχετε 3 λεπτά» τους είπε.

«Μην είναι μπροστά μου όταν ξεσπάσω» ήταν η ατάκα της Μαρίνας στο booth.

Και ως άλλος ιππότης, ο Ιωάννης έσωσε την αγαπημένη του, αφού αποφάσισε να μαγειρέψει και στη θέση του να στείλει τη Μαρία απευθείας στους 13.