House of fame trailer 26/3: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε στο Live;

Σήμερα η μεγάλη βραδιά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of fame trailer 26/3: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε στο Live;

Η Ελένη Φουρέιρα μας υποδέχεται απόψε στις 21.00 στο πέμπτο live concert του House of Fame La Academia. Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Στο πλατό του live concert θα βρίσκονται οι καθηγητές των σπουδαστών και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στα χέρια του ένα… κρυφό χαρτί που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Το πρόσωπο που ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές είναι εκείνο που θα δει από τη βαθμολογία να αφαιρούνται τέσσερις βαθμοί.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα προκύπτουν από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής όμως από αυτό το live concert όλα μπορούν να αλλάξουν ακόμα και στο τελευταίο λεπτό!

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Holly Grace και η Αλεξάνδρα Κολαΐτη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας που διανύουμε. Ποιους θα στηρίξει με την ψήφο του το τηλεοπτικό κοινό;

House of Fame - Έλενα Ροϊνού: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου»

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Ροϊνού η παίκτρια του House of Fame, η οποία αποχώρησε στο live της περασμένης Παρασκευής.

Η Έλενα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της μιλά για την εμπειρία της, δήλωσε άδικη την αποχώρησή της.

«Πιεζόμουν αλλά ήθελα να μείνω κι άλλο. Θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Θέλω να το πω. Έπρεπε να μείνει και ο Μηνάς, να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και ο Στέφανος αλλά θεωρώ πως έφυγα νωρίς», είπε αρχικά.

Και συνέχεια: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να φύγει ο Μηνάς, έπρεπε να του δοθεί μια ευκαιρία και σίγουρα δεν έπρεπε να φύγει ο Στέφανος. Στην πρόβα ήμασταν όλοι καλοί, στη σκηνή δεν ξέρω τι γινόταν. Εγώ αγχωνόμουν να μην ξεχάσω τα λόγια. Η κριτική δεν με είχε ενοχλήσει».