House of Fame: Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο πέμπτο Live

Εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο πέμπτο Live

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε ακόμα ένα μουσικό live του House of fame, με την Ελένη Φουρέιρα να μαγεύει τους πάντες με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Οι 16 σπουδαστές είναι έτοιμοι να ανέβουν στην σκηνή και να ερμηνεύσουν όσο καλύτερα μπορούν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

House of Fame Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με πούλιες, σε μωβ πράσινες και μπλε αποχρώσεις, ενώ φόρεσε φούξια γόβες και είχε κοντά ανέμελα σγουρά μαλλιά. Με ένα μεγάλο χαμόγελο, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή.

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα το απόγευμα, η Μαριάννα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

House of Fame - Έλενα Ροϊνού: «Ήταν άδικη η αποχώρησή μου»

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Ροϊνού η παίκτρια του House of Fame, η οποία αποχώρησε στο live της περασμένης Παρασκευής.

Η Έλενα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της μιλά για την εμπειρία της, δήλωσε άδικη την αποχώρησή της.

«Πιεζόμουν αλλά ήθελα να μείνω κι άλλο. Θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Θέλω να το πω. Έπρεπε να μείνει και ο Μηνάς, να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και ο Στέφανος αλλά θεωρώ πως έφυγα νωρίς», είπε αρχικά.

Και συνέχεια: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να φύγει ο Μηνάς, έπρεπε να του δοθεί μια ευκαιρία και σίγουρα δεν έπρεπε να φύγει ο Στέφανος. Στην πρόβα ήμασταν όλοι καλοί, στη σκηνή δεν ξέρω τι γινόταν. Εγώ αγχωνόμουν να μην ξεχάσω τα λόγια. Η κριτική δεν με είχε ενοχλήσει».