Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Σοφούλα κλείνεται σε Μοναστήρι

Θα υπάρξει κάποια ανατροπή την τελευταία στιγμή;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Σοφούλα κλείνεται σε Μοναστήρι

Ένα πολύ δυνατό spoiler έκανε το Πρωινό για την επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες και αφορά την Σοφούλα και την ζωή της μετά το χωρισμό της και την δίκη του Βόσκαρη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας, η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο Διαφάνι τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα κάνει μια συζήτηση μαζί της για να πάει σε μοναστήρι.

Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη, ωστόσο ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη. Στο μεταξύ, μπαίνουν στην φυλακή και οι τρεις αδερφές για τον φόνο του Σέργιου!

Όσα θα δούμε απόψε 29/3 στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 29 Μαρτίου - Επεισόδιο 116

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, όμως αυτό θα κλονίσει τον γάμο τους. Η αλλαγή της απόφασής της, αλλά και η επιμονή της θα τους φέρει σε σύγκρουση και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο του Θέμελη,

ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα γεννήσει πολλά ερωτηματικά.

Άγριες Μέλισσες 29/3